@lintu29 Hehe To má preto taký názov lebo sa to zaoberá klišé v subkultúrach.. No, štýl hneď nemusí byť klišé a príslušníci jednej subkultúry málokedy vyzerajú úplne navlas rovnako ale trebárs ten skin tam, ten mi príde že som ho už nejak moc krát niekde videl
@waagbistritz69 tými rečami mi trochu pripomínaš p.p. Posluchovú (ale veď to je v pohode, látku subkultúry som mala rada ale potom to prešlo do Hamleta, a to neni moc pre mňa -.-)
ale ja to chápem, to čo si napísal, mňa to napadlo hneď ako som zistila že to neni fake... ale vážne
@lintu29 Jooj estetika Fajn predmet, škoda že som sa tam nedozvedel asi nič čo som predtým nevedel, ale aspoň som dostal pár jednotiek Literatúra už je o hubu, tá stredoveká hlavne, či ktorá to je v kvinte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Zu dem Thema, ja som skinhead Ale viac štýlov má niečo do seba..
ale ja to chápem, to čo si napísal, mňa to napadlo hneď ako som zistila že to neni fake... ale vážne