@lvanka ...mne jebe ? to mi hovorí nejaké o dva roky staršie povrchné tela zmachlené tak že vyzerá na štyridsať ? láskave sa zahlad do steny a porozmýšlaj kde si sa zabrzdila vo vývoji dievča zlaté .
zdravstvuj ,načo ked ty nie si idiot zakladáš hlúpe ankety ? zááávidím ti no jasné aj ja by som chcela vyzerať ako stará kurva urobila si pokrok pre ludstvo ked si si natrela na ksicht 5 kíl toho bahna myslíš že prečo ťa tak "obdivujú" ? určite si ich oslnila svojím intelektom .. ako berem to že povrchná sliepka ako stovky dalších ...
zmysluplna anketa? toto? @22 curak bez ospravelnenia, ked ta trapi len chandza...zena co ma pucu neni hned zenou @24 poznam tu babiznu co hned buzeruje? ma rozum, ten si ako holis?
Ako vzdy mi pride estetecikejsi a zenskejsi pasik ako holenie uplne nahladko. Ved zena je zenou aj preto lebo tam dole nieco ma. Viem ze je dobre vyzerat mladsie, ale nie vzdy.
@25 Co je zmysluplna anketa? Taka neexistuje. Kazdy clovek ma iny pohlad na zmysluplnost a nezmysluplnost. Pre moslimov je zmysluplne modlit sa 5x do dna, pre skinov je zmysluplne vyholit si hlavu na koleno a pre indianov je zmysluplne nosit perie na hlave.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@ lewica jej aspon niekto ma pasik
ale ja sa holim komplet