Aky su k vam rodicia?Dovolia vam vsetko alebo skoro vobec nic??
Aky su k vam rodicia?...dovolia vam vsetko na co si pomyslite a je im jedno co robite a skym?Alebo skor naopak a drzia vas nakratko??...tak napr moji rodicia su celkom v pohode ale niekedy ma vedia fakt sokovat!!...pred nedavnom sa dopoculi ze moji spoluz
No moji rodičia ma na krátko držať nemusia..Máme medzi sebou dôveru, hoc niekedy to nie je také aké by som si to predstavovala..Niekedy ich pošlem kade ľahšie, ale také situácie tu vždy boli aj budú ..Ale aj tak mám najlepších rodičov na svete
moji rodičia sú rovnaký.ja už ani nemám chuť ich rozoberať,pretože to nemá význam.keď niečo potrebujú považujú ma za dospelú,ale keď si mám vybrať tak som pre nich dieťa,čo ničomu nerozumie.
necital som vsetky otazky,ani mi netreba,lebo som samostatny,mam lan mamu,a ani sa nepytam ci mozem to a to,proste jej to len poviem,nestara sa do mna,vie ze som rozumny a nerobim sprostosti,veri mi atd...
No mne dovolia skoro všetko... Neriešia, kde som, poviem idem von... Vrátim sa kedy chcem, príležitostne si vypoočujem nejakú kázeň... No je to také, že by som mohla povedať, že na mňa trochu serú, ale čo už, a moc ma to netrápi... Máme medzi sebou dosť nanič vzťahy, takže...
nestaraju sa... do 18tich to bolo len: o desiatej si doma... a teraz idem vonku a dufaju ze sa raz vratim ... ked nocujem mimo tak ockovi poviem, ze pridem az rano... alebo ked idem na chatu tak poviem, ze idem na chatu a ze sa vratim okolo obeda
moji rodicia mi toho fakt malo dovoluju..ale ked chcem ist na nejaku normalnu akciu vacsinou mi to dovolia...viem,ze sa o mna boja a ze to robia len preto,ze ma maju radi,ale niekedy je to blbe
@mima01 odpočúvali mi volakedy telefonaty,potom moja mama zavolala takmer vsetkym mojim chalanom(teda mno,kamosom) a vynadala im do uchylakov,pedofilov a neviem coho este..cize som prisla aj o niekolko kamosov..potom mi zakazali absolutne vsetko,tiez kamosit sa v skole s kamosmi,zo skoly rovno domov..a vobec,to je uz jedno..aj na nete mi vsetko precitala,UPLNE vsetko..cize nasa dovera bola total in tha pic!
moju mamu skor stvalo to,ze ja som ju total neposluchala..ja proste sa nebudem podriadovat jej prikazom,ktore boli uplne absurdne! a kvoli nej ako som uz aj spomenula mam stracat kamosov? pch..
nepocuvam ju uz dodnes a uz sa s tym zmiernila..nemala na vyber!
a aj tak to je uz jedno..
chcem len povedat ze toto je tvoj zaciatok vojny s rodicmi..tiez som takto zacinala
ja mam s rodicmi stale nejaky problem. co sa tyka dovolenia povoleni...ale rokmi sa to zlepsuje. pokial sa ja k ni spravam normalne, aj oni su zhovievavejsi. ale poznam decka, co mozu ovela viac ako ja. sice im zavidim, ale mozno je to lepsie, ze je to tak so mnou, ako to je. koniec-koncov. mam vsetko, co potrebujem. a nie su az taki prisni
kks väčšina tu majú bohovských rodičov.. kks a ja?... nechápem.. proste mne otec nedovolí nič.. ked som bola mladšia mohla som všetko a potom zrazu večierka a kde si a ským si... no tak paráda.... ale mama tej je to jedno tá mi verí a ma aj púšťa von a tak.. našťastie
Rodičov mám v pohode..Napr.Mama..je dobrá,ale niekedy ma vie vážne vytočiť keď je nervózna,a tiež mám nervy,ak mi niečo nedovolí,lebo sa o mňa strašne bojí..Mám nato nervy,ak ma niekam nepustí,lebo má zlu naladu,ale je to celkovo kvôli tomu,že sa o mňa bojí,ale čo už,zle mi nechce..Nevlastný otec je tiež v pohode,akurát je niekedy nervózny,ale je s ním väčšinou sranda,dá sa to s ním..Môj normálny otec,ten ma asi z celej rodiny chápe najviac,vždy keď mi mama niečo zakáže,napíšem otcovi,aspoň uňho mám podporu,ale niekedy je vážne až veľmi dobrý,aj keď možno by to bolo lepšie keby s nami býval,doma by bolo asi aj viac srandy,niežeby teraz nebola,ale tak,mať doma dvoch "výbušníkov" + nervavú sestru...Ale vždy keď idem do košíc,a môj(normálny)oco tam je,tak sa asi aj viac teším...
hm boze moj ,rodicia,to je na velmi dlhu debatu toto ..oni ako mi kupuju veci ,a robia co mi len na ockach vidia(mozno preto ,ze som jedinacik) ..a aj ma az prilis maju radi .niekedy si myslim ,ze si to ani nezasluzim ,s mamou mam dobry vztah a s otcom uz trosku horsi....a niekedy ma vedia poriadne nastvat ..lebo su ku mne az nenormalne prisni ,.to sa uz neda niekedy vydrzat (((( ..zakazuju mi vsetko .,dokonca ma ani veecr nepustaju vonku ,nikdy som nebola na diskoteke ,ani nic ,chceli by dokonca rozhodovat o tom ,s kym sa mam kamosit a s kym nie ...davaju mi len velmi malo penazi ,lebo si myslia,ze ich "zle" minam .ale to nie je pravdaň,.absolutne mi neveria..dokonca moj otec vyhlasil ,ze nebudem mat frajera ,ze mi ho nedovoli do 18 ky ((a to uz mam skoro 17 ---tak toto je uz sila ,,,a nebudem sa tu nadalej rozpisovat lebo toto by bolo aj na par dalsich stran velkych .................
uz som im dokazala ze viem byt zodpovedna a nielen za seba tak uz mi dovolia takmer vsetko, a nekontroluju ma na kazkom kroku jak lovecky psy a zatial ani neviem co je to mat zaracha cize nestazujem sa
moji rodičia mi od malička veria, ako, doma máme asi len tú podmienku, že nesmiem prísť opitá domov a tiež, pokiaľ tú noc spím doma, aby som neprišla neskoro (do polnoci či ako to). ale hocikedy sa mi stáva "mami, zajtra idem tam a tam, prídem až na ďalší deň". a čo spraví moja mama? dá mi dva stravné lístky a opýta sa ma, či som si pozrela dobre autobusy (lebo zvyčajne cestujem niekde mimo mesta). navyše, posledné dva roky som bývala mimo domov, u babky a tam ma nekontroloval tiež nik, babke som len vždy oznámila, či prídem ešte v ten večer autobusom domov, alebo na druhý deň, alebo kedy vobec a viac nikoho nič neštvalo. koľkokrát som si takto užívala koncerty, párty, ah jaj, to boli časy... a čo sa týka kamarátov a frajera, mama ich chce poznať, ale nezakazovala by mi sa s niekým kamarátiť (snáď mám už a to roky, nie?).
ale v tvojom veku sa im nečudujem, keď chceš, aby ťa rodičia púšťali a nedržali ťa tak nakrátko, musíš im dokázať, že už si dosť zodpovedná, to je normálne a takto to fakt funguje...
@Mima01 co sa tyka toho tvojho "frajera",ver im ..v tom maju rodicia vacsinou pravdu a bez urazky,ale pochybujem,ze v 14 vies odhadnut priatela a rozlisit lasku od toho co sa nazyva laskou ..
k teme ..v niecom su skveli v niecom na prd musi to byt vyrovnane no ..ale maju ma radi a to si vazim
@ooooo tak mozno newem co znamena skutocna laska ale mam ho velmi rada a zalezi mi na nom a myslim si ze mam pravo mat frajera...a co sa tyka mojich rodicov oni ho ani poriadne nepoznaju ale jedna nemenovana osoba ktora ma nema v laske a zavidi im natarala ze je velmi zly a newem co este tak preto necu aby som s nim chodila...ale uz som im to trocha vysvetlila a mam pocit ze sa s tym zmierili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
moju mamu skor stvalo to,ze ja som ju total neposluchala..ja proste sa nebudem podriadovat jej prikazom,ktore boli uplne absurdne! a kvoli nej ako som uz aj spomenula mam stracat kamosov? pch..
nepocuvam ju uz dodnes a uz sa s tym zmiernila..nemala na vyber!
a aj tak to je uz jedno..
chcem len povedat ze toto je tvoj zaciatok vojny s rodicmi..tiez som takto zacinala
Rodičia sa nestarajú s kým som a čo robím, maximálne sa ma to raz za čas opýtajú a ja odpoviem.
O desiatej informujem fotra kde sa nachádzam a kedy prídem, tým to hasne...
Keď idem na nejakú akciu tak im to poviem a automatický chápu, že prídem neskoro, samozrejme im telefonicky dávam vedieť čo žijem...
ale v tvojom veku sa im nečudujem, keď chceš, aby ťa rodičia púšťali a nedržali ťa tak nakrátko, musíš im dokázať, že už si dosť zodpovedná, to je normálne a takto to fakt funguje...
k teme ..v niecom su skveli v niecom na prd musi to byt vyrovnane no ..ale maju ma radi a to si vazim