Veľa ľudí si ich prectavuje ako zlých, namyslených ľudí. (vďaka jednému pánovy!). Máte v rodine nejakých nemcov či poznáte. Aký su? Berte túto diskusiu trochu s humorom
Btw, nemcov nikto nepovažuje za "namyslených" ľudí, a zvlášť nie kvoli Hitlerovi (lebo asi jeho si myslela ) ale sú od prírody tvrdí, zásadoví ľudia, takí trošku by som povedala až necitliví, a pre mňa osobne zvláštni, a viem to, lebo tam mám rodinu, a bolo zaujímavé sledovať, ako sa tam "adaptovali"
priami. ak si myslia že je niekto hlúpy, povedia mu to "do papule". a priveľa kecajú. nebudú ťa chcieť pustiť k slovu ani keby mali drístať hlúposti bez zmyslu (čo, ako som videl, často robia kašli na nemcov, choď do švajčiarska
Isto aj taki su, to aku ma clovek povahu nezavisi od statu v ktorom zije.
Ale Nemecko je super a zatial vsetci Nemci ktorych som mala tu cest vidiet posobili velmi sympaticky
A ako stat su dost vyspeli, tak isto aj vela vyznamnych osobnosti vo vsetkych oblastiach pochadza z tade.. to samo nieco hovori o nemeckej spolocnosti.
Nemci sú zvláštni, sú strašne tvrdí, niekedy mi prídu bezcitní (takí tí riadni Nemci, nie prisťahovalci tmavej pleti, lebo aj takých poznám napr. nemeckých Arabov a podobne), strašne cieľavedomí, potrpia si na luxus. súdim a hovorím podľa tých čo poznám a všetkých 10 je takých.
spoznala som jedného nemca, no však len ja z partie som sa sním dokázala rozprávať keďže ostatný po anglicky nevedeli a uplne v pohode zlatý chalanisko....a u nemcov bývajú dosť fešný....
potom píšem si s jedným.... tiež v cleku v pohode... neskutočný fešák
a tak
ale tak ako hej väčšina ludí vrvaí že sú to pedanti na všetko majú enjaký poriadok etc... a že sú chladnejší...
riadne su milí, usmievaví, ochotní, a ja som mala možnosť stretnúť sa aj s dosť otvorenými ľuďmi trochu povrchná poznámka ale tak, nie sú moc pekní, čo ale koniec koncov nie je veľmi podstatné
piť nevedia....ale sú celkom v pohode, ale to je rovnaké ako keby niekto povedal, ty si z Bratislavy, ty si namyslený ( čím chcem povedať, že na to, aby bol niekto namyslený nemusí patriť k Nemcom, Rakúšanom, Bratislavčanom, etc..) takže isto existujú aj nepríjemní Nemci
my sa tam cez sviatky ideme len kuknút, ak sa nám tam bude páčiť do roka sa tam presťahujeme, vydržím snád 4 roky kým budem mať 18... mno a dáky chľast už prepašujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Namysených???
Tá anketa je humor sama za seba
Btw, nemcov nikto nepovažuje za "namyslených" ľudí, a zvlášť nie kvoli Hitlerovi (lebo asi jeho si myslela ) ale sú od prírody tvrdí, zásadoví ľudia, takí trošku by som povedala až necitliví, a pre mňa osobne zvláštni, a viem to, lebo tam mám rodinu, a bolo zaujímavé sledovať, ako sa tam "adaptovali"
podľa mňa sú nemci v pohode
povedal by som, že vo všeobecnosti sú celkom zásadoví, rezervovaní a poriadkumilovní
Isto aj taki su, to aku ma clovek povahu nezavisi od statu v ktorom zije.
Ale Nemecko je super a zatial vsetci Nemci ktorych som mala tu cest vidiet posobili velmi sympaticky
A ako stat su dost vyspeli, tak isto aj vela vyznamnych osobnosti vo vsetkych oblastiach pochadza z tade.. to samo nieco hovori o nemeckej spolocnosti.
Nemci sú zvláštni, sú strašne tvrdí, niekedy mi prídu bezcitní (takí tí riadni Nemci, nie prisťahovalci tmavej pleti, lebo aj takých poznám napr. nemeckých Arabov a podobne), strašne cieľavedomí, potrpia si na luxus. súdim a hovorím podľa tých čo poznám a všetkých 10 je takých.
Ak som vedľa tak sorry ... ale hovorím to z vlastných skúseností a pocitov .. inák som sa priamo rozprával s 1nemkou v živote a tá bola v pohode
potom píšem si s jedným.... tiež v cleku v pohode... neskutočný fešák
a tak
ale tak ako hej väčšina ludí vrvaí že sú to pedanti na všetko majú enjaký poriadok etc... a že sú chladnejší...
Čo ma ale zaujalo,nie sú si takí blízki ako my tu... Alebo pohostinní... či jako to povedať...
Ale,vidia sa mi !!!
uvahy jak pod na mna z boku
@sabnacke
takže oni sú taký klobáskový hej?
piť nevedia....ale sú celkom v pohode, ale to je rovnaké ako keby niekto povedal, ty si z Bratislavy, ty si namyslený ( čím chcem povedať, že na to, aby bol niekto namyslený nemusí patriť k Nemcom, Rakúšanom, Bratislavčanom, etc..) takže isto existujú aj nepríjemní Nemci
nevedia piť? mno tak to keď budú piť so mňou to bude šou
musím sa držať témy a zároveň svojho predsavzatia zaoberať sa jedlom, to asi nejde ináč, než touto cestou.
to jako čo má v tej panvici??