taky pri ktorom sa da dobre hýbať na disko...Hip-hop sice az tak velmi nepocuvam ,ale ked na to tancuje niekto inyy.tak to je superr....Musi to byt proste rytmickee-disko vyberovka-pop,rnb...
@22 ach jaj pogo to je no neviem ti to vysvetlit plnohodnotne, ale proste to na koncertoch ked ludia do seba skacu,a narazaju a nikdy nezosatzens tam kde si povodne stal(velmi zle vysvetlenie, lebo to nevystihuje jake je to uzasne) najlepsie odreagovanie ake poznam a som to zabudla v 4. spomenut
ja suhlasim s nazormy za POGOO je to urcite naj naj naj.... sa vyblaznis uplne... sice potom svalovka, ha ha... ale aj tak... a preco??? okrem ineho aj preto lebo sa tancuje naj hudbu-PUNK ... PuNkS NoT DeAd
@22 aby si vedela co to je, musis to zazit..sak si z kosic, zisti si kedy je v koloseu daky koncert napr. slobodna europa alebo podobne, obuj si boty, ktore su na odpisanie a vyber sa tam...pokial mozem este poradit tak nechod sama a aby si dobre zapadla nedavaj si na seba prilis farebne veci
jazz lebo je absolutne krasny v akejkolvek svojej polohe, ci je jemny, dynamicky, sexy a tak... a vychadza z klasiky v urcitych miestach a ta sa mi paci tiez...
thak a videla si uz nejakeho punkaca niekedy??? ked hej tak ti je asik jasne ze sa nemas obliect ako na disco ha ha... len budu kukat ze ci si zabludila... aspon ja by som tak kukala
@34 hm, diky za ten zensky rod:/ ano, predstav si to, ze som ich videl za mesiac viac ako ty dokopy za cely zivot farebne nerovna sa disco.. punk nie je a nikdy nebol o farbach a obleceni. punk nie je emo. proste nie je mi vobec jasne, ze sa nemam obliect ako na disco. ja sa obleciem hoci aj ako indian, pretoze ono je to o slobode a nie o uniformite. ale to je potom problem pre male wannabeverytruepunx, pretoze ked sa neoblecu nenavlieknu do cierneho, tak nikto nezisti, ze su drsne punkacky!! aa a to je problem.. strasny!!
@36 hmm.. thak sorry nho ze sa ozyvam... a skade si prisiel ze som nevidela dajakych punkacov.. akoze.. za A.sama som punkacka a chodim na koncerty stale ked sa da a za B. nehoworim ze si nemozes obliest nic ine jak ciernu farbu... to si ma asik nepochopil... heh a sorry som nepozrela nick a newem preco ale myslela som si ze si holka a tie sa zviknu obliekat tak jak kanariky a uznaj ze na koncert by sa to nehodilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
suhlas
aj to som zazil.. ale neda sa sustredit na kapelu a spev
@8 neda sa?...
no tak robilo mi to problemy
A da sa sustredit na kapelu, ale ne na spev a uz vobec ne na headbang
thak a videla si uz nejakeho punkaca niekedy??? ked hej tak ti je asik jasne ze sa nemas obliect ako na disco ha ha... len budu kukat ze ci si zabludila... aspon ja by som tak kukala
vyblaznenie na diske
spolocensky s partnerom - jemny a zdvorily waltz, rychly a narocny valcik, svizny quickstep, lakave blues, lubostna rumba, sexy samba, hrava chacha, odviazany jive, temperamentne tango a este temperamentnejsie passodoble...
scenicky tanec s moznostou stvarnit pribeh
och ha ha.. mi daco o tom howor ... som bola teraz v sobotu na koncerte v MI... taka svalovka na krku ze KONEC sak jak furt