asi lcd mám jednu s 52 uhlopriečkou či ako sa tomu nadáva a jednu s 13 a ten malý sa dá pripojiť aj na internet a stiahnuť aj hry do toho....skrátka taka malá prkotinka
@forte LCD - Liquid crystal display - display z tekutých kryštálov - ako napríklad aj na kalkulačke
LED - dispay zložený z ako keby veľmi malých LEDiek
Plazma - display je zložený z dvoch sklenených tabúľ, medzi ktorými sú napustené vzácne plyny.
@where
nespravne,
to co sa dnes predava ako LED nie je nic ine, nez LCD obrazovky s LED podsvietenim namiesto katodovych trubic (CCFL)
samostatne vyzarujuce body maju az OLED panely..
pozerám naň denne, keď idem okolo do spálne.... tak raz za mesiac na ňom utriem prach a tak raz za polroka zapnem, či ešte ide... keď chcem kukať reklamy, netreba mi telku, stačí mi YT
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
OVP CTV 2027 Som dopadla
LED - dispay zložený z ako keby veľmi malých LEDiek
Plazma - display je zložený z dvoch sklenených tabúľ, medzi ktorými sú napustené vzácne plyny.
nespravne,
to co sa dnes predava ako LED nie je nic ine, nez LCD obrazovky s LED podsvietenim namiesto katodovych trubic (CCFL)
samostatne vyzarujuce body maju az OLED panely..
Dík za opravenie