nie je moc príležitostí že by som mohla hovoriť o sebe a pravdupovediac aj tak o sebe nehovorím rada ale keď je tu teraz táto otázka tak som: realista (optimistickejší názov pre pesimistu), som suka, som trochu psychicky narušená, som lenivá a nie som: veselá, sprostá, pekná, nie som milá a väčšinou nemám rada ľudí, na ľudí ktorých ešte nepoznám si dlho zvykám, nemám rada zmeny, nemám rada rúžovú farbu a nemám rada sprostých ľudí
jednoznacne retardovana lebo nic normalne ma nikdy nenapadne a pochybujem ze normalne baby v mojich rokoch lozia po strechach a trepu same hovadiny ako ja
ja som taky nejaky retard nom divna osoba najlespie sa rozpravam sam so sebou to mi ide najlepsie lebo ma obvykle nikt o nechape lubim pivo a kamaratov taky nejaky normalny no naroseny take volaco
ja sama neviem aká som ...raz veselá-raz smutná, raz sa so mnou nenudíš-raz poriadne, nie som pesimista-no niekedy brutálny,neverím na zázraky-no pár som ich už zažila,nie som poverčivá, verím v boha, no napriek tomu sa venujem vešteniu, nemám rada hip-hop, no počúvam ho, strašne rada spím, no nerada zaspávam, no predovšetkým- MILUJEM SVOJICH PRIATEĽOV!!!...toľko ku mne
hnidopich s vraj prehnaným sebavedomím, svojským chápaním sveta, chronicky lenivá a nezodpovedá, fascinovaná divnými vecami, neviem držať hubu, keď ma niečo napadne, nespoločenská, ťažký introvert, nedokážem hovoriť vážne
ťažko sa k niečomu priradiť.. ja som optimistický flegmatik.. dokážem zabaviť sama seba.. neznesiem pohľad hračiek.. komunikujem s neživou prírodou.. verím , že nie sme vo vesmíre sami.. zbožňujem záhady, nevysvetliteľné javy a pravdu.. vždy poviem čo chcem.. bitky sa nebojím.. pri behu nestačím s dychom... milujem slobodu a šialených ľudí.. taktiež milujem seba keď hry tak strategické.. keď filmy tak horory a mysteriózne thrillery.. som závislá na žuvačkách, hudbe, náramkoch, spánku...často sa mi na hovno prekrvuje mozog a som mierny cvok.. veľa snívam.. nedokážem sa dlho sústrediť.. a mám rada trapasy proste je to zábavné.. aký tip človeka som? ja neviem.. ja som proste ivana
V piatok sme sedeli v kaviarni, popíjam horúcu čokoládu, náhodou som ticho a odrazu kamarátka z ničoho nič zahlási, že som trafená a potom začne vymenúvať veci, ktoré som spáchala a situácie, do ktorých som dostala buď samu seba alebo skupinu ľudí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
to musia povedat inyy
neznašam pretvárku a alkoholické deti
no som ukecana, niekedy vtipna a haluzna(zalezi od nalady a pod.)
plus z mojho profilu:
Som zamilovaná,často ironická,občas pesimistická,často nedôverčivá,niekedy nechápavá, inokedy zas geniálna, panovačná ,extrémne výbušná ,niekedy moc flegmatická,verná,citlivá,empatická,občas bezcitná,veľmi sarkastická,kedysi sebadeštruktívna,láskavá,veľmi otravná, príjemne ukecaná ,extrémne nervózna,uzavretá,bláznivá, milo perverzná ,často hlučná,sadistická, PREHNANE detailistická ,uhladene chaotická,pohodlno lenivá...
Kto má pozná, usúdi
btw: TYP je s tvrdým Y!
to sme dokonca všetci