Pre mňa by bol najdokonalejší tragický koniec hororu keby v The Ring (americkej verzii, hej) film skončil v tom momente keď si tá hlavná baba uvedomila, že dievčatku ide len o to aby ho vypočuli, aby sa jeho príbeh dozvedelo čo najviac ľudí, ...vlastne ono to aj koniec bol, že? Baba sa vrátila z heroickej výpravy na ktorej odhalila celé tajomstvo a zachránila dievčatkino telo zo studne, a potom prišla domov a ten chlap bol mŕtvy, či čo, skrátka mala breakdown že "Čo odo mňa kua chceš?!", a potom sa zarazila a došlo jej, a spolu so synom spravili kópiu tej pásky.
To bolo úplne že... hmm, hrozne sa mi to páčilo, lebo zaprvé krásna pointa a subverzia bežného hororového klišé/trópu, a zadruhé to vlastne bolo hrozne smutné, lebo to znamenalo že Samara ostáva vo svojom "pekle" (skrátka cyklus pokračoval ďalej), ale zároveň to bolo také uspokojivé, lebo veď ...chcela len aby ju vypočuli, a to sa dialo tým že cyklus pokračoval ďalej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@zdasati , Díky
mne to tymi duchovnymi presahmi skazili
pacilo sa mi uzumaki ale na to potrebujes byt prasteny, aby sa ti to lubilo.
nechcem to sem pisat nech nespoilujem, alechapeme sa
inak podla avataru - fanusik Insi?
jj insidious je popic aj 1 aj 2
To bolo úplne že... hmm, hrozne sa mi to páčilo, lebo zaprvé krásna pointa a subverzia bežného hororového klišé/trópu, a zadruhé to vlastne bolo hrozne smutné, lebo to znamenalo že Samara ostáva vo svojom "pekle" (skrátka cyklus pokračoval ďalej), ale zároveň to bolo také uspokojivé, lebo veď ...chcela len aby ju vypočuli, a to sa dialo tým že cyklus pokračoval ďalej.
Super film podľa mňa.