Mám v uchu expandrík nula päťku... Mám si kúpiť tunel menší, aby mi to šlo do ucha hneď, alebo tunel tiež nula päťku a a a a a a a neviem, pôjde mi to tam 'ľahko'? Alebo dieru budem musieť zväčšiť?
napr ked som si davala silikonove, usi som si neroztahovala, proste som tam *nejako* vzdy natrepala o 2 mm vacsi
ked som presla na ocelove, po 2 rokoch som musela zase pekne podstivo roztahovat.. cize z toho si odvod ze na silikonove tunely si mozes kupit rovnako velky tunel kludne a na ocelove skorej mensi (aj ked ja by som to riesila tak ze silikony vacsie ako roztahovak a ocel rovnako velku, naco by ti boli mensie)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
napr ked som si davala silikonove, usi som si neroztahovala, proste som tam *nejako* vzdy natrepala o 2 mm vacsi
ked som presla na ocelove, po 2 rokoch som musela zase pekne podstivo roztahovat.. cize z toho si odvod ze na silikonove tunely si mozes kupit rovnako velky tunel kludne a na ocelove skorej mensi (aj ked ja by som to riesila tak ze silikony vacsie ako roztahovak a ocel rovnako velku, naco by ti boli mensie)
Umelý mám a nejde to tam narvať Ani nasucho, ani namokro
Ja som si kúpila menší a vypadával mi, takže radšej rovnaký..
Smrteľne a tak ma to škrie vo vnútri, že koňec.
teda pokial nechces vyzerat jak jebnuta. ak chces, tak potom nejaky vacsi ofc