myslím si, že som "otvorený typ" a hádam ma majú ľudia radi celkom tí čo ma poznajú a kamarátia sa so mnou.. aj keď stovky priateľov nemám, ale to mi ani neterba..
rajcovný som, slobodný som, solvenstný som, auto mám, frajera mám, troch platonických lasiakov na birdze mám a to najhlavnejšie zdravie mám ako táké....takže už nič .......filip
neviem sa s istotou zaradiť... u mňa je to tak na striedačku. a v každom prípade extrémne. buď si k sebe nepustím nikoho, a keď áno, tak potom ten niekto vie o mne hádam absolútne všetko.... asi by to chcelo takú rozumnú vyrovnanosť, ale nie som ani rozumná a ani vyrovnaná, tak možno v budúcom živote.
Som omnoho bližšie k tomu prvému a radšej budem mať zopár skutočných priateľov, na ktorých sa môžem spoľahnúť s čímkoľvek, než stovky kamarátov, ktorí ma len poznajú a tým to pre nich končí.
je lepšie keď sa človek pozná sám najlepšie a druhý nevedia, čo od neho očakávať, čiže som radšej, keď o mne ľudia netušia, aký vlastne som...ale to zas nemusí znamenať, že nemám žiadnych priateľov dúfam, že som sa vyjadril jasne
Som otvorený typ. Celkom na mňa sedí tá druhá charakteristika. A tak nemyslím si,že som nejako extra obľúbená,na to robím až príliš veľa chýb(aj keď mýliť sa je ľudské). Ale rada ľudí zabávam.
z extremov sa nikdy neda vybrat si. doteraz neviem,ci znesiem radsej,ked mrznem alebo ked mi je teplo jak marha! ale osobne tiahnem svojou `povahou` k prvemu pripadu.
Z každého trošku Ja som tovorená milá veselá ale z časti som aj akoby somto nazvala záhadná? Porste bavím sa s niektorými ludmi pre ostatných som velkou záhadou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
ale aj tá "záhadnosť" má niečo do seba
rajcovný som, slobodný som, solvenstný som, auto mám, frajera mám, troch platonických lasiakov na birdze mám a to najhlavnejšie zdravie mám ako táké....takže už nič .......filip
ozaj.....
nie som uzavretý skôr extrovert.......a nemám ani miliardu kamarátov
@mkamka to je pravda, mna pritahujes tiez uplne klasickym sposobom
A k téme, som trochu uzavretá, ale mám dostatok kamarátov, aby som bola spokojná.
ale zasa druhý by som nechcela byť, však by mi všetci liezli na nervy a žiadne súkromie