@hnisavica ty si asi metlak, ale ked ti nalakujem vlasy nastojato, budes punker a uz ta vsetky, ktore letia na metlakov, nebudu uznavat toto je hodne zaradenia do knihy filozofie!
@hajzelbaba Samozrejme, že to tak funguje! Toto je v prvom rade hodné na delete, a áno, priznávam, že tieto neskutočne infantilné (aj na môj vkus) možnosti ma fakt nasrali.
Zadaný, homosexuál, o desať rokov mladší/starší, slovensky, česky, poľsky, chorvátsky, anglicky ani nemecky nehovoriaci a umiestnený na opačnom konci planéty.
typ, ktorý sa mi páči je rocker/metlák s polodlhými vlasmi, hnedej alebo čiernej farby, so zaujímavými očami, ktorý mi jednoducho padne do oka... no či si s takým človekom budem mať čo povedať je už druhá vec. nejde o vzhľad ale o vnútro v každom prípade si takýto typ rada obzriem z každej strany... btw. dobrým príkladom je Adam Gontier
asi dost otrepane..ale vyzor aj ked je dolezity..nie je vsetko...hmm..musi ma mat rad....musi vediet usmernit moje myslienky..vediet ma prekvapit...vediet co si mylsim...co potrebujem bez toho aby som mu to musela hovorit..mal by si pamatat datum mojich narodenin mal by byt kamarat s mojimi kamaratmi a nemal by o mne pochybovat.. chcem vela?? viem..
že EMO BOY má tak málo hlasov??? konečne! lebo to celé emáctvo či čo =D je len fáza,,,a privlastňujú si rock aj metal už!!! bože...tha to de sme? =D veru veru,taký ktorý padne do oka ú ja že už všetko je samé emo
hmmm odjakživa mi metláci boli sympatickí ... ale dnes sa mi to len potvrdilo.... taký úžasný sen som mala .... a musela som vstávať do školy.... hnusná realita kuuuurva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
**facepalm**
pekná kombinácia
ja poznám dvojnika kurta cobaina, je uzasny ale je aj povahovo po nom,takze chodit by som s nim nechcela
@Hajzelbaba metlak ma nechutne dlhe vlasy s cestickou na stred,punker ma asi ciro...a rocker neviem
alebo by mi stacil ON alebo ON proste, dva neskutocne magicke pritazlivosti.