chcela by som sa spytat bab,ze ktory z tychto dvoch typov chalanov by ju skor zaujal:uplne pritazlivy sexi vypracovany chalan so zvodnym pohladom,alebo by ste chceli mat radsej niekoho kto ma totalne nieco do seba,na ktoreho ked sa pozriete uvidite mu v o
Omg, To je teda taky vyber, akoze , to ked su vsetci bud taki alebo taki tak to je potom uzasny svet teda .. Ale skor by to malo byt jemnejsie podane tie ich rozdiely, lebo to potom vyznieva ze ten prvy je jaksi duty a nema do seba nic a ten druhy ani nemusi byt vypracovany lebo je opisany ako "ked sa nanho zahladite mate pocit ze ho poznate uz vecnost a strasne vas niecim uputa" Myslim ze to uz samo o sebe staci, takze je to dost taka nevyvazena otazka..
tak s tym PP-ckom to si teda dobre zatala do dubu..ROFL...ale sak ked ti ide iba o TO JEDNO, tak si v pohode zober PPckara, sak zase za tu jednu noc toho vela nenahovorite...
heh..jaska, že toho prvého ale nieee..určite druhého ..prááveže ja mám radšej tých nie najdokonalejších chalanov, aspoň mám istotu, že mi ho žiadna nádhera nepreberie DDD ...
uf. tak toto je riadne.. povedala by som, hard. dofrasa, taketo otazky sa davaju blondynam.. jasne, ze kazda zenska chce niekoho, kto jej bude rozumiet, nie len ju vediet... noo, neslusne slovo sem patri
myslim si ze blba otazka naco sa pytas na nazor ked si aj tak spravis podla seba? ci akoze davas na rady ostatnych a nevies sa rozhodnut? podla mna ide o to co chces ty a nie o to co si myslia ostatni ale budiz... pytaj sa dokonca zivota na niekoho nazor.. ale aby ti potom nepreskocilo z toho.. chod po tom koho chces ak chces oboch klofni oboch.... je to jednoduche... a ked uz chces vediet nazor tak jasne ze baba pojde po chlapovi co ma nieco v sebe ako po niekom kto vyzera dobre a a a a.. viac si nenapisala. ten prvy je total debil ci aj nieco vie??? a ten druhy moze mat nieco v sebe ale moze byt dobry hajzel... takze dost diskutabilna otazka.. malo upresnena... hod foto povieme ti hned
no ked sa clovek do dakoho zapozera tak co uz na tom ak je to daky sexos alebo nerd ... vacsinou sa nezamilujeme preto lebo chalan ma brucho ako tehlove muriky ze jo ... pre mna su ale najdolezitejsie crty asi inteligencia humor tolerancia a dobrota ... takeho priatela aj mam nikdy som nebola stastnejsia
vyznelo to tak, ze ked ma niekto dobre telo ihned strieda kazdy den babu, je tupy jak poleno atd. A co keby bol niekto kto ma aj to aj to, taka alternativa tam nie je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
co potom budem robit ked ten PP zostarne a sexi telo bude prec?