toto je už čo za uchyláreň každý deň ankety/fóra o nohách...-.-" všetkého veľa škodí, aj footfetish...preto sa nečudujte, keď baby zutekajú, keď to tak okato vyvalíte -.-"
@nathalicatko Čo je na type chodidla úchylné ? Typ chodidla sa určuje aj pri kúpe obuvy cez internet. Keď si kupuješ obuv cez net tak si potom tiež úchylná
@bebekex no problemo, na mňa sa vždy môžeš (spoliehať)
@mm47 niektoré veci nie sú hodné ľudského poznania a musia ostať zahalené rúškom tajomstva ... každopádne palce na diaľkové ovládanie, mmm tak s tým by sa dali robiť interesantné úkony
@nathalicatko Tak ohľadne ľudského tela sa dajú riešiť len ruky, nohy, hlava, prsia/hruď, brucho, zadok a ehm...hmmm... vieš ešte čo tam dole, to si domyslíš
@razakov Ja si nemyslím, že chlapské nohy sú hnus. Keď sa o ne muž stará, tak ich môže mať rovnako pekné ako aj žena. Samozrejme, že mužské nohy ma nepriťahujú, ale zato nie sú hnus.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
106 komentov
Chlapske nohy sú hnus btw
ale podľa tohto mám egyptské...
ale najblizsie poprosim @lochnessko aby to definoval
ak nie ... tak ti to trochu priblizim ... v takej tlstej chlpatej 57 ročnej smradlavej zhnitej plnej starych chplatych smradlavych kokotv
aj ked nic proti nim, je to docela nevinna uchylka
@26 asi tak
ja mam tak viac menej štvorcové nohy
@bebekex eej auticka uz su ohovne , teraz letia casti tela , dalsia generacia bude mať plúca na dialkové
Ty si už tak mávala ? nejde z toho nejaká plazma ako z Iron mana ?
@mm47 niektoré veci nie sú hodné ľudského poznania a musia ostať zahalené rúškom tajomstva ... každopádne palce na diaľkové ovládanie, mmm tak s tým by sa dali robiť interesantné úkony
inak moja mama má jednu nohu egyptskú a druhú grécku
@lochnessko alebo mat rovno celeho cloveka na dialkove
Najdem na google a zverejnim? nech aj @lochnessko vidi
oni fakt nevedia čo je dobrééé.........filip
co je raz na nete , nezbavis sa toho , takze mozem tagnut @lochnessko ?