@salora presne ako to teraz robis ty? Len ma zaujimalo, ci ma jeho komunikacia aj nejaky system, co som tu chcel postupne rozvit.. predpokladam, ze urazka tohto typu mierena na nazvyme to pseudonym je zanedbatelna a preto som pre formu zabavy doplnil aj piatu moznost
Zatial mozeme zhodnotit, ze chris za oponou je pravdepodobne melancholik a jeho fora su ciastocne opierane o pravdu...
Uprimne, nikoho z Vas nezaujima kto sa schovava za tymto nickom? Mna teda zaujima, konkretne jeho osobnost
@nerwous15 nikoho konkretne nerozoberam, nehodnotim ani nedissujem... na rozdiel od tohoto prispevku a X jemu podobnych za posledny mesiac... holt, doba sa meni a normalnych tem sa tu clovek uz docka malokedy...
@salora vies preco su tu neni normalne temy? Lebo neni registracia a stali uzivatelia B. Ktori maju nejaky problem co sa tyka zdravia, rady a pod. Radsej nezalozia forum lebo sa hanbia alebo by sa citili strapneni, tak bud su radsej ticho alebo to riesia tajne cez spravy, alebo kradnu ucty a tak zalozia nejake forum.
Ale pripad chris je na zamyslenie.taky clovek ani nemoze existovat, je to troll a inspiraciu hlada urcite niekde v starsich forach, niekde inde na inych strankach,,v statusoch,v blogoch,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Zatial mozeme zhodnotit, ze chris za oponou je pravdepodobne melancholik a jeho fora su ciastocne opierane o pravdu...
Uprimne, nikoho z Vas nezaujima kto sa schovava za tymto nickom? Mna teda zaujima, konkretne jeho osobnost
Ale pripad chris je na zamyslenie.taky clovek ani nemoze existovat, je to troll a inspiraciu hlada urcite niekde v starsich forach, niekde inde na inych strankach,,v statusoch,v blogoch,
» forum.zdravie.sk/...