mne to je jedno, že aké a kde, už aj na toitoiky som si zvykla, mojou jedinou podmienkou je, aby boli aspoň ako-tak čisté a blízko bolo niečo, kde sa dajú umyť ruky.
@Jessiqa lebo si do odpovedi dala uvodzovky... uz sa to tu riesilo 100krat ak das v odpovediach uvodzovky tak ak niekto za to hlasuje tak tu bude davat koment pod jeho menom, ale iba to co je pred uvodzovkami... cize ti co tu "vypisuju" Záchody, tak klikaju na tie "Toy Toy"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
mne to je jedno, že aké a kde, už aj na toitoiky som si zvykla, mojou jedinou podmienkou je, aby boli aspoň ako-tak čisté a blízko bolo niečo, kde sa dajú umyť ruky.
v supermarketoch a takychto veciach ich pravidelne cistia, takze pokial nenadabim na bezdomovca ktory sa po tyzdni vyprazdnuje, tiez je to OK
toy toy zachody nepouzivam
turecke sa mi tiez zdaju byt normalne, az na to ze mi dlho trvalo, kym som zistil ze je to zachod co som na to cumel
teda najhorsie su kadibudky lebo tie hovna sa tam skladuju a je tam smrad :-!
a ked sme uz pri splachovani ta kto je ina haluz xD kto tam bol tak vie