Aký vhodný darček mam kupiť partnerovi na stužkovú?
cawko! cez prázdniny som sa zoznamila s jedným chalanom s ktorým si moc rozumieme, ale nie ako na vzťah, ale len ako kamoši . A to najlepším. Za tých pár mesiacov sme sa velmi dobre spoznali stali sme sa proste najlepšími priateľmi . Včera sa ma spýtal či
myslite??? ... tak ta čokolda je jasnáá ... lebo miluje sladkosti žuvačky kysle cukríky a ine gebuziny .... a kyticu?? taku obrovsku?? alebo venovanie?? ..mozno peniaze?? ..neviim ... alebo este jeden naramok mam kupiť???
no tak ja ti poviem takto kyticu chalanovi to nie s tou čokoládou to je dobrý nápad, hlavne keď má rád sladkosti ale ak by si mu chcela dať niečo užitočnejšie, tak skús napríklad takú milú sadu pier (taký čo je ten obal a je tam pentelka a guličkové pero) môže s tým napríklad maturovať
ten náramok môže byť tiež zas záleží od teba ty ho poznáš najlepšie a vieš, čo ho najviac poteší aj keby to bol len prívesok na klúče skús ešte chvílku sondovať čo by sa mu zišlo alebo čo sa mu páči ak by si dalej nevedela pýtaj sa (hádam ma niečo napadne odstupom času )
tak okrem toho ze na stuzkovu neviem o nikom kto by dostal darcek... tak ak moc chces nejaka ta cokolada, kvietok (jeden staci) abo uz spomenutu sadu pier to sa myslim dost hodi
ďakujem ludia ... a peniaze to len tak som dala ze čo ked viete inak by som mu to neprala.. mozno to pero.... ale čoked mu to budu brat aj pribuzni ( babka) ... alebo newiim ... čo ten naramok? aj ked ma naramok taký pekný mam kupit este jeden? .. alebo fakt ta čokolada a sada pier?? ..boze ja som uz taka zufala a nemam este ani šaty ... zostava mi len 49 dni
tak to je už druha vec že čo si oblečiem .. hovorila som mu že aspon musime ladit ... a nece aby osm mala nohavice lebo ze mam pekne nohy...no asi len podla neho
ešte som nepočula o tom, že na stužkovú sa dávajú darčeky *scratch*... po zmaturovaní sa dávajú darčeky, nie ?
ale tak ak niečo na stužkovej /prípadne po stužkovej/ určite využije je flašaaaaaaa a keď tak chváli tvoje nohy pre istotu by som mu darovala aj kondomy /to nebolo myslené v zlom/
no čaaweees.........no som potom ...... a bolo to uuužasne do 6 do rána sem tancovali a rozbití a unavení sme isli domov .... nekupila som munič extra len rám na našu spoločnú fotku a nejakú tu bonbonieru ..... on sa poteši šeckemu čo mu dám takže to bolo jedno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
.. a k veci .. nemyslím si, že mu musíš volačo dávať, šak načo, to je blbosť.
ten náramok môže byť tiež zas záleží od teba ty ho poznáš najlepšie a vieš, čo ho najviac poteší aj keby to bol len prívesok na klúče skús ešte chvílku sondovať čo by sa mu zišlo alebo čo sa mu páči ak by si dalej nevedela pýtaj sa (hádam ma niečo napadne odstupom času )
ale tak ak niečo na stužkovej /prípadne po stužkovej/ určite využije je flašaaaaaaa a keď tak chváli tvoje nohy pre istotu by som mu darovala aj kondomy /to nebolo myslené v zlom/