@kakofonicka u nas doma sa stavalo tak (ked som tam este byvala), ze proste vselijake mozne ozdoby z rozpatia 50 rokov, vsetko inej farby, velkosti, tvaru a farebne svetielka a tiez to malo nieco do seba
@h u nas sa stavia tiez tak ako u vas, su tam kadejake ozdoby, co mali surodenci vyrabaju, kadejake, co sme kupili na roznych vyletoch, trhoch a tak a velmi sa mi to paci prave tak
Ja by som straaasne chcela cierny stromcek! Az by som na neho dala len svetielka a bol by dokonaly!
Cim menej tym lepsie ale nech je v zaklade zaujimavy...
Ja som v tomto taký, že z takého toho "praktického" hľadiska sa mi asi viac páči nejaký jednofarebný, jednoduchší.
Ale zasa na druhú stranu úplne ľúbim také tie možno až gýčové prečačkané vysvietené stromčeky ako z amerických filmov, na ktorých fakt ani nie je vidieť, že ten stromček je niekde tam dole zelený.
Mne sa páči taky dvojfarebny strieborno-modry, alebo tak ale zatiaľ som nemala možnosť mať taký, lebo u nas su vsetci za farebny stromcek s tými skaredymi starosvetskymi obrovskymi gulickami a desivymi mikulášmi
Slamené, drevené, látkové a hlinené jednoduché ozdoby (niektoré ladené do červena alebo do biela), strieborné gule (bez trblietok) a slamená hviezda. Taký máme každý rok a páči sa mi to najviac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
vs
Alebo proste inak jednoduchý či minimalistický
Možno ideálne úplne neozdobený, nanajvýš pár drobných svetielok
Cim menej tym lepsie ale nech je v zaklade zaujimavy...
@nespiacakraska googlim obrazky a fajn to vyzera
Ale zasa na druhú stranu úplne ľúbim také tie možno až gýčové prečačkané vysvietené stromčeky ako z amerických filmov, na ktorých fakt ani nie je vidieť, že ten stromček je niekde tam dole zelený.