predpokladam tiez,ze sa nesklonuje ako sa nesklonuje napriklad ani ikea ,ale podla mna znie idem do IKEA hrozostrasne tak preco nesklonovat aj birdz nenechame ho trpiet hnusnou nesklonnostou ako Ikea (uznajte, ze IKEU by bolo krajsie)nie??
akoze ludia nic v zlom ale ako sa moze sklonovat v slovencine anglicke slovo len hovorovej podobe??? to je ako keby ste sklonovali co ja viem pero-pen co date od pena??? rozmyslam nie???
@19 ale to ani nie je cudzie slovo lebo v slovencine sa este nepouziva tak ako naprikla file...to sa uz poziva ale je to stale cudzie alebo aj friteza ale neviem ci ty bezne hovoris ze aha to je birds...asi tak
Jednoznačne vzor onô!(súkromný vtip, neriešte)
To s tou Ikeou...ja by som prebodávala ľudí plastovými lyžičkami, keď počujem, že 'kúpila som to v LIDL' či 'v BALA majú zľavu'.
Skloňujem všetko, najradšej slová typu 'eštežečo' a 'ejcibisťu'.
prečo by sa malo skloňovať anglické slovo neviem o tom žeby boli v angličtine vzory to isté ako keď sa opýtam aký vzor je aeroplane no čo chytráci aký je to vzor???
@27 tak asi vies toho z anglicktiny strasne malo ved brds-vtaky a birdz je hovorove...ale stale nechapem ako chcete sklonovat anglicke slovo v slovencine...to je najvecsia debilita aku som v zovite videla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
To s tou Ikeou...ja by som prebodávala ľudí plastovými lyžičkami, keď počujem, že 'kúpila som to v LIDL' či 'v BALA majú zľavu'.
Skloňujem všetko, najradšej slová typu 'eštežečo' a 'ejcibisťu'.