ja mam dobry vstah k posilku A k sovjmu telu tiez ... mam to toma aspon hrazdu no ... Ale fakt keby kazdy cvicil po cely rok, tak by mozno s vahou nemal ani problemy. Ale zasa kazdy organizmus je iny
Treba makať stale, a nemusi to byť len v posilke človek by mal mať dobry vztah k športu je to zdravšie a lepšie ako popijať piatky, alebo sexovať zarohom
no jeden cas som chodil.. tak som neni ani nebol psychiscky vyrovnany, jak keď som od tial vyšiel. Potom som to nechal kvoli času, kedže cestujem denne cca 3-4 hodky... ale po strednej planujem začať znova.
no tak k posilke wztah celkom kladny ale nie ked je tam wela ludi alebo taky že swalnaty ujowia čo potebe pozeraju jak retardowi ale tak športowat sa da aj inak ako w posilke napr.taky beh je good ale aj tak zo wšetkeho najradšej mam moj wolejbal to je uplne uzasny šport
Nepochopím ľudí, ktorí chodia do fitka len pred letom...
Soninka
To teraz hovoríš hlúposti. Ak chodíš do fitka len raz za týžden, nemôžeš očakávať rapídny úbytok váhy a ani spevnenie tela.
Ženy často argumentuju, že nechcú chodiť do fitka kvoli tomu, aby neboli svalnaté.
To je samozrejme úplna hlúposť.
Ženy kedže nemajú takú vysokú hladinu testosterónu, nepriberajú svalovu hmotu v takej miere ako muži. Ak by si naozaj chcela nabrať svaly,musela by si poučívať velmi tažke váhy a brať aj rozne doplnky výživy.
Ja takéto reči považujem len za výhovorku a za ženskú lenivosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ja mam dobry vstah k posilku A k sovjmu telu tiez ... mam to toma aspon hrazdu no ... Ale fakt keby kazdy cvicil po cely rok, tak by mozno s vahou nemal ani problemy. Ale zasa kazdy organizmus je iny
*čo potrebujem pre svoje základné prežitie, alebo práca
Soninka
To teraz hovoríš hlúposti. Ak chodíš do fitka len raz za týžden, nemôžeš očakávať rapídny úbytok váhy a ani spevnenie tela.
Ženy často argumentuju, že nechcú chodiť do fitka kvoli tomu, aby neboli svalnaté.
To je samozrejme úplna hlúposť.
Ženy kedže nemajú takú vysokú hladinu testosterónu, nepriberajú svalovu hmotu v takej miere ako muži. Ak by si naozaj chcela nabrať svaly,musela by si poučívať velmi tažke váhy a brať aj rozne doplnky výživy.
Ja takéto reči považujem len za výhovorku a za ženskú lenivosť.
a moj vztah je asi taky ze 6x do tyzdna + vitaminy