daj specifikacie PC a co chces na PC robit. ak len filmy, hudba, internet, sem tam uprava obrazku tak jednoznacne linux nejaky, asi najlepsie ubuntu, to je user friendly
Zrejme 7. No i Vista s poslednými aktualizáciami celkom ujde. XP už nejak prestáva stíhať s novými aplikáciami, takže ten skôr na staršiu zostavu, prípadne 64-bitovú architektúru na novšiu mašínu...
nechapem tu drbnutosť .... bežny použivateľ ako som ja alebo ty ...nerobi na pc to iste ....napr ked si bol na nete pred 7 rokmi si tam aj teraz alebo tak isto hrajes hry ako si hral predtym ....len clovek sa vyznacuje tym ze furt furt musi ist "dopredu" ...tak co vide to je najlepsie nie ? ...podla mna na 98 a potom mozno este na xp nema nic ....
mám vistu, niečo hrozné toto, staré dobré XP s windows 7 mám ako-také skúsenosti iba z ocovho notebooku, je to celkom fajn (pekný vzhľad alebo potom linux...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Tiež ale odporúčam Linux
ŽIADNY!!!!!
LINUX!
a k téme ...7 ..jednoznačne ... vistu ani za boha a XP bolo dobré pred rokmi teraz už nie
S Windows 7 nemám osobnú skúsenosť...