keď sa mi raz za čas nabootuje sedmička ktorú som si na vykúšanie nainštaloval, tak ju už použijem ale silno sa mi nepáči a prechádzať na ňu nebudem, nepotrebujem
@Nikeboy hej je to dost.. preto som upustil od povodneho planu.. bol som ochotny kupit si to (kedze doteraz som mal od 95 vsetky windowsy legalne), ale kedze na Slovensku nebol pre-sale tak som sa na to vyprdol..
@Nikeboy si kup Windows 7 OEM a bude ta to stat podstatne lacnejsie.. Home premium OEM stoji okolo 100 ojro, ked na alza.sk vymaknes zlavu, tak aj menej..
bože každy baví mudreho ...ale keď mate comp len na net hry filmy songy tak je uplne jedno či mate xp vistu or 7 ...totiž väčšina ľudí na birdze ho fakt ma len na vyššie uvedené činnosti
Win Se7en. S Vist-ou mam svoje skusenosti... a XP uz pomaly konci podpora, takze bol cas na zmenu (teda Se7en). Zatial som na 7 rozbehal vsetko co na XP, takze si pochvalujem a takisto mam v dualboot-e k tomu aj Ubuntu 10.10.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
127 komentov