Neviem to takto s istotou povedat, mam rada viacero zanrov a kazdy autor je dobry v tom svojom. Milujem absurdny britsky humor, poviedky s prekvapivymi koncami, fantasy...ale aj kadeco ine.
čítam málo, ale keď tak tak najčastejšie odbornú literatúru... alebo články v časopisoch, ale tiež nie nejaké In-ko, Top dívky a podobné kraviny, skôr Žurnál alebo Emma, prípadne cestopisné a podobne... z románov mám rada z obdobia 1. svetovej vojny a fantasy... ale ako vravím podstatná je kvalita, aj preto čítam málo lebo som strašne náročná...
super môže byť kratučká poviedka s prekvapivou poentou na konci, rovnako ako môže byť dobrý hrubý románisko s obrovskou psychologizáciou. podľa mňa sa to nedá takto do jednej škatule hádzať.
ja vlastne momentálne neviem. musí to byť niečo, čo ma pobaví, zabaví, zaujme. sci-fi ma nebaví. a detektívky čítam (alebo skôr čítala som) na kvantá. začali to traja pátrači, potom sedem labiek za penny, tigrí tím a potom klasiky ako Agatha Christie alebo Mary Higgins-Clark
hlavne aby to bolo také naturálne kde autor nebude všetko kvetnato opisovať ale napíše to tam bez servítky....a ešte ma poteší keďje to fakt hrubá kniha
a preto sa mamina nasrala a poziciala si knihu a dala mi ju ze si ju mam precitat..a tag ja som z nudy citala a som sa do nej docitala,tag ze som nemohla oci od nej odtrhnut..a tema bola o chalanovy ktory sa predrogowal a isiel do ustawu a tag=D..to je jedina kniha ktora ma bawi(bawila)
mi bolo smuuuutno ked som ju citala..(podla skutocneho pribehu)..ehm?=D
tu poeziu so mdal preto lebo nikto este nedal ze cita poeziu tak to preto inac knihy necitam..poslednu a este do dnes nedocitanu(citam ju pomali tri roky jednu knihu) narnia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
čiže momentálne tak od @norry tú jej erotickú poviedku na pokračovanie
ale inak tiež len niečo také.
čítam málo, ale keď tak tak najčastejšie odbornú literatúru... alebo články v časopisoch, ale tiež nie nejaké In-ko, Top dívky a podobné kraviny, skôr Žurnál alebo Emma, prípadne cestopisné a podobne... z románov mám rada z obdobia 1. svetovej vojny a fantasy... ale ako vravím podstatná je kvalita, aj preto čítam málo lebo som strašne náročná...
V poslednej dobe niečo stručné a výstižné, straight to the point.
a preto sa mamina nasrala a poziciala si knihu a dala mi ju ze si ju mam precitat..a tag ja som z nudy citala a som sa do nej docitala,tag ze som nemohla oci od nej odtrhnut..a tema bola o chalanovy ktory sa predrogowal a isiel do ustawu a tag=D..to je jedina kniha ktora ma bawi(bawila)
mi bolo smuuuutno ked som ju citala..(podla skutocneho pribehu)..ehm?=D
a citam velmi rada,najradsej asi fantazijne,alebo historicke romany,sem tam detektivky