All ježííš lyžoval som asi od 5 -6 snowboardujem 4 roky a uplne milujem te chatovacky kedže mame chatu hned pri svahu tak som tam nonstop tie skoky a party proste SNB neni len šport ale aj životný štýl brigády v snowlande uchvat A ekd soms a učil skákať a zlomil som si rebro proste nádhera
noo na lyziach som v zivote nestala ,ani na snowboare.. len na korculiach som minulu zimu skusala kks to keby ste ma videli tak skapete ale hlavne je ze sa snaziiim!!! aj na lyziarsky som sa prihlasila..hh to bude haluz..seci sa vedia lyzovat,len ja nee D
všetke zimné športy- ale najviac hokej a lyžovanie...hokej to moja srdcovka hned po baskete a korcule oujeee no konec prosto super vec to vymysleli kedysi...a ylzovanie od minuleho roku,kedy som zistila,ze viem lyzovat posadnust prichadzaaa len nech napada kusok snehu a je to ono aky kusok ?spuuusta snehu ...gulovacka je tiez sport?
snowboard *IN LOVE* dokonaly sport... ale lyze sa nezapru, 5 rokov snowboardovania sa nevyrovnaju 16-tim na lyziach... uz sa tesim na zimu, lebo tento rok ideme do talianskych alp
oberacka vianocneho stromceka. najlepsie cokoladky su na najnedostupnejsich miestach, tak to obcas pripomina aj gymnastiku a to sa rata medzi sport, nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
alebo gulovacka
vydrbané lyže fuuuuuuuuuuuuuuj
oberacka vianocneho stromceka. najlepsie cokoladky su na najnedostupnejsich miestach, tak to obcas pripomina aj gymnastiku a to sa rata medzi sport, nie?