ženské prdy, flusanie, mužské prdnutie, škrípanie nechtami o tabulu, spievanie Whitney Húsenka Houston, šlapky ked plieskaju o stvrdnutú pätu, zvuk dopadu moču na zem, dýchanie astmatického 100 kg chlapa, a to je asi tak všetko
Šúchanie polystyrénu o sklo, Neurotické neúčelné ťukanie po stole alebo pohári, mľaskanie, šľapky, dreváky o zem, klopkanie opätkov, beatbox, tiež cikanie, hlas tučných ľudí ( všimla som si, že znejú ako prasiatka ) a ich vzdychy, ide z toho strach o ich zdravotný stav. Pukanie hánok prstov alebo iných kĺbov. Chrúmanie. So mnou si človek neužije. Vyslovene neznášam ľuďí, ktorí milujú chrumkať. I am so sorry. Pľutie. Hlasné kýchanie. Ale zaujímavé je, že niekedy mi tie isté veci na niektorých ľuďoch robia dobre. Ale nie všetky. Povedala by som, že ide viac o gesto zo strany konkrétnej osoby a náš vzťah. Ani neviem, čo ma irituje najviac.
mľaskanie, chrúmanie, dupanie, búchanie, drum and bass, škriekanie, sŕkanie, chrápanie, hlasné dýchanie, chlípanie, pop, trúbenie, kopulačné vzdychanie, bzučenie, neadekvátne smianie. a to je asi tak všetko.
škrípanie hocičoho od príbory cez zuby po nechty, niekoľkohodinové štekanie v presných intervaloch susedovho psa, ozvenu vlastného hlavu počas telefonátu, keď niekto zvoní pri vchode ako blázon, hasičov a všetky podobné sirény a kotkodákanie barbiepipiek. A sŕkanie polievky spolu s mlaskaním ma vytáča donekonečna!
ked sa o seba oskru dlazdicky zadnou stranou. alebo co byva na spodku tanierov taky kruh kde nie je glazura, tak tie ked sa oskru pripadne sa o to oskrie pribor.. brrr..
cirkulár v sobotu ráno u susedov! ale proste úplne že z duše neznášama nemôžem vidieť ani počuť ako niekto holou nohou alebo rukou šúcha po koberci, alebo po poťahu na gauči, proste, sú také typy materiálov
Keď niekto pri mne schválne niečím klopká, ťuká - či už rytmicky, alebo nie. Samozrejme, že škrípanie príborom o tanier je nepríjemné, ale to sa ešte dá prežiť. Ale keď utieram utierkou riady z umývačky - vydá to hnusný zvuk skombinovaný s pocitom, z toho mám normálne husiu kožu a tiež z polystyrénu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
a moju mamu niekedy
ja neviem asi nemám také
keď sa po nich škriabe nechtami (blee)
a ešte celkom nemusím zvuk práskania biča
@alpynus
dubstep je poode?
a nechty na tabuli..
a štrajchnutie kovových vidličiek o seba
Mľaskanie.