Taký, ktorým keď poviem ,,jebnime si!" behnú k baru, objednajú, vrátia sa s poldecákmi, jebneme si, odídeme k stolnému futbalu a celý večer ma rozosmievajú tým, akí sú
nie, bežní, všední, obyčajní, sú bežní všední a obyčajní. normálni sú normálni. nečiernobiely, nie ploché papundekle ako z amerických teenagerských komédií, zaraditeľné do jednej z jediných dvoch existujúcich kategórií, proste ľudia ktorí myslia a cítia, a sú ľudia, a nie nejaké trápne sprosté archetypy, nech už akékoľvek.
@midnight Suhlasim, ale uvedom si, ze toto je tvoja (nasa - dufam, ze nas je viac) definicia normalneho cloveka, prislusnik nejakej subkultury, alebo archetyp, ako vravis, by ti povedal nieco ine, pripadne, ak by povedal to iste, dufal by, ze sem spada aj on, pricom to v mnohych pripadoch nie je pravda
@unteachable - súhlasím, ale uvedom si že čokoľvek hovoríš hovoríš zo svojho uhla pohľadu a je tvoja subjektívna pravda a na čokoľvek sa ťa ktokoľvek pýta tak s tým počíta, alebo by mal, čiže pointa celej tejto tvojej relativistickej vložky mi tak trochu uniká
@midnight Ide mi len o to, ze som mohol (tak ako vsetci ostatni) len hadat, ako ti "normalni" vlastne vyzeraju - az do chvile, kym si nam to neobjasnil, prave kvoli tvojej subjektivnej pravde Len som sa toho hned chytil, lebo osobne nemam rad to slovo, asi najrelativnejsie zo vsetkych, ktore poznam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ja keby som bol holka tak by som preferoval normálnych.
Pod borcom nejakeho hlupeho pseoudofrajera s ruzovym svetrikom alebo holohlavca.
Kde si nechala nas normalnych co si tych "borcov" davame na ranajky ?
A borec bude lisohlavy pokerovany drsnák z výrazom ako z filmu 300.
Trafil som ???
A borci su taki drsnejsi, vacsi.....
nie, bežní, všední, obyčajní, sú bežní všední a obyčajní. normálni sú normálni. nečiernobiely, nie ploché papundekle ako z amerických teenagerských komédií, zaraditeľné do jednej z jediných dvoch existujúcich kategórií, proste ľudia ktorí myslia a cítia, a sú ľudia, a nie nejaké trápne sprosté archetypy, nech už akékoľvek.