no teraz sa vedla nas nastahoval chlap ktory počuva metal ale tak hlasno že aj steny od toho vibrujú a zrejme si to počuva ako uspavanku pretože je to vždy okolo 11 až 12:30 večer. Mne to až tak neprekaža , ja dokažem zaspať ale zvyšok mojej rodiny bohužiaľ nie ....
Dvaja susedia zhodou okolností nad nami sú z celého vchodu najhorší, inak ostatných nejak neriešim. tí žerú nervy za všetkých nenormálne, že sa budeme sťahovať v blízkej budúcnosti.
sú hluční, ale tak nenormálne, že hudba a basy dunčí aj okolo 2-3 v noci. a to často, zhruba každý druhý deň. robia si žúrky a pozývajú tam nenormálnu zberbu pričom sa často pobijú.
dočarbané máme celé priestory spoločné.
a druhá je suseda, ktorá príde o pol4 ráno z práce v opätkoch.. jebne (sorry za výraz ale je to tak ) dverami, že tak sa netrieska ani o pol4 poobede a prechádza sa po plavajucej podlahe v tých opätkoch, pustí pračku.. trieska skriňou akoby sa ani nič nerobilo.
@qirqi radost mattakych susedov ... brrr... my mame oproti basketbalistov..ktori si vzdy v noci vodia k sebe zvlastne navstevy..a potom tie zvuky och ...
úplne skvelých, štíme si na dvere, rozbíjame okná kameňom, snažíme si navzájom otráviť psov, v noci púšťame taký metal na plné gule že wau.. Ale šak dobre si vychádzame, až ma čvangla svrbí do puše
to sa nedá nazvať susedmi..to sú hulváti! ..predtým sme mali naproti takých milých susedov..a teraz čo sa odsťahovali.. je to peklo..každý deň(takmer) sa hádajú..tá ženská má taký škrekľavý hlas, že to som ešte taký nepočula..a pod nami čo bývajú..tak sused je hoper..vypaľuje si hudbu na plné pecky..a"vôbec" mi to nelezie na nervy..škoda slov :/
vo vchode,v ktorom bývam v Trnave s kamarátkami,tam sme stredobodom pozornosti,lebo sú tam väčšinou babky,ktoré len pozerajú,čo sme zač,čo robíme a pravidelne nám päť minút po desiatej už búchajú na dvere,aby sme boli ticho,lebo zavolajú policajtov...
doma sa nám susedia oproti prisťahovali teraz niekedy,tak ich nepoznám vôbec,ale stále je tam nejaký divný hluk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ale naša milá susedka od kedy odišla už to nieje ono :/
Ako hej jeden hneď vedľa má každý durhý deň párty a nemôžem spať od jeho hudby, ale on to aj stíši keď ho poprosíte.
Ďalšie dvere tam býva taká milá pani, ju mám rada.
Ostatných susedov v dome nijak zvlášť neobľubujem ani nenávidím. Proste ako susedia..
dodnes nechápem, kde tolko kastrólov nabrali?
potom sa rozviedli predali dom a je tam mladá rodinka......filip
a potom taký starší manželský pár, čiže aj tí sú v pohode
a na intráku otrasných
- Ráno si tu ľudia vo vnútry vchoda vyfajčujú ako keby nemajú balkóny.
- Vypisujú nám odkazy na dvere (ešte keď sme prerábali).
- Neotvárajú dvere.
- jedna stará keď vidí ako ideme tak sa rdšej prace...
sú hluční, ale tak nenormálne, že hudba a basy dunčí aj okolo 2-3 v noci. a to často, zhruba každý druhý deň. robia si žúrky a pozývajú tam nenormálnu zberbu pričom sa často pobijú.
dočarbané máme celé priestory spoločné.
a druhá je suseda, ktorá príde o pol4 ráno z práce v opätkoch.. jebne (sorry za výraz ale je to tak ) dverami, že tak sa netrieska ani o pol4 poobede a prechádza sa po plavajucej podlahe v tých opätkoch, pustí pračku.. trieska skriňou akoby sa ani nič nerobilo.
ale uz sa stahujeme
Ale dosť často sa chodia sťažovať keď si pustím hlasnejšie hudbu, čiže ma nemajú veľmi v láske. =D
doma sa nám susedia oproti prisťahovali teraz niekedy,tak ich nepoznám vôbec,ale stále je tam nejaký divný hluk
U druhých je večne počuť traktor alebo prasce, spánombohom.
ako vyšitý