Tá druhá, ale nie ako je to napísané, skôr išlo o to, že som začala skôr dospievať a kamarátila som sa so staršími, moji spolužiaci boli na môj vkus príliš "detský".
mali sme sa radi , chalani ma volali adonis a baby sa kvôli mne stále hadali, ktora so mnou pôjde večer do parku, tak som si bral aj tri naraz a kecali sme o ničom do 10 večer.............
ako ktorí..raz som sa neznášal s hentým a potom zas v pohode chvílu ,inokedy zas s hentou a tak..ale s niektorymi sa bavim do teraz a to su super ludia
spoluziacky pice(dve tri vynimky, s ktorymi sa da super porozpravat aj teraz) a spoluziaci ani nehovorim(tiez max. dve vynimky).. preto som odtial v 4. triede rychlo zdrhla a ten kolektiv na gympli, no to bolo jednoducho skvele, nic viac som si nemohla zelat disappointed:bez stipky ironie)
Prvá základka bol anarchistický zverinec, niečo na spôsob videí z matičky Rusi kolujúcich po nete. Banda duševne zaostalých kokotov s poruchami správania a takou dochádzkou, že niektorí spolužiaci sa ani nepoznali, nebolo týždňa, kedy nerinčalo sklo, fyzické útoky na učiteľa atď.
Druhá bola predsa len civilizovanejšia, ale nemala som si s tými ľuďmi čo povedať.
Ale na oboch som spoznala po jednom človeku, na kt. nedám dopustiť.
Žiadna dokonalosť alebo tak, ale boli momenty, keď som sa na niektorých spolužiakov celkom tešila. Hlavne v posledných ročníkoch, bola väčšinou dobrá atmosféra.
no do 7 sme boli najhorsia trieda na skole...normalne postrach..a potom niekolki chalani prepadlí a uz to bolo v pohode...ale vsetkych som zboznovala..
moja zakladka bol len prvy stupen...to boli take detske vztahy typu "ak mi nedas hento a hento, poviem to na teba resp. nekamosime sa" nikto z mojej triedy nesiel ani na osemrocne so mnou cize dnes zdravim mozno jedneho, dvoch.
ale na osemrocnom sme sa zisli taka uzasna trieda...za ten cas sme sa uplne zohrali, nedam na nas dopustit
nejak som si so vsetkymi nesadla ..v pohode sme vychaadzali . .ale zeby som bola s nimi nejaka partia tak to zas nie .. iba s niektorymi .. asi niesom moc kolektiivna
Na základke to ani nekomentujem.. .. prvý rok na strednej deto, to bola jedným slovom katastrofa, samé baby (ach) a druhý rok som sa dala preradiť a lepši kolektív ako sme teraz už ani byť nemožeme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Volaju to Adameova a spol (Rofl)
...
filip
Až na pár výnimiek. Teda skôr na jednu výnimku
@ctrl normálne zmýšľajúci jedinec s mozgom na úrovni násťročných a nie päťročných
Druhá bola predsa len civilizovanejšia, ale nemala som si s tými ľuďmi čo povedať.
Ale na oboch som spoznala po jednom človeku, na kt. nedám dopustiť.
ale na osemrocnom sme sa zisli taka uzasna trieda...za ten cas sme sa uplne zohrali, nedam na nas dopustit