Všetci to občas zažívame. Začne nám byť zle, nič nevidíme pozitívne, nasere nás najmenšia kravina a chováme sa podráždene ku komukoľvek kto sa pýta nejaké kokotiny furt. Ako s týmto bojujete vy ? Lebo osobne nepoznám nejaké tipy & triky. Ďakujem moc
pustím si playlist s akustickými a klavírnymi covermi na pesničky z mojich obľúbených anime a kreslím si dokým ma to prejde. alebo si proste poviem nech nie som sprostá.
@gratz jedine ked sa zobudim a este nie som prebraty..inac, ked normalne vnimam svet okolo seba sa mi to nestava nikdy resp presne to, co si popisal v prvom prispevku sa mi este nestalo
@trdelniiiq tak to si šťastný človek teda. Ja ešte ked som bol menší tak som bral antidepresíva :/. Som bol zakomplexovaný jak hovno. Ale tak to je dobou, ked sa to na nič iné nedá zvaliť, vždy je to dobou, a rodinnými problémami. Tým si všetci v živote prejdú
@purenarcissism ked som bol menší som bral antidepresíva a potom chvíľu aj sedatíva a s liekmi ohľadom psychicky vôbec nemám dobré skúsenosti :/. Uvidím, dal som si to do záložiek, ked tak
@gratz zapálim si AŽ keď ma niekto UŽ nasral.. a poriadne. Inokedy sa nejak ukľudním. Aaaa presne viem, o čom hovoríš, ja si tiež často kladiem túto otázku. Proste keď som mala dobrú náladu tak som si zrazu spomenula, aké to bolo s tou horšou a už som sa k nej nikdy nechcela vrátiť. No a keď som potom zas bola smutná a nasratá.. tak ma to štvalo. Vrátila sa mi dobrá a povedala som si, že sa budem len usmievať a nik a nič ma nenaserie. Chce to pevnú vôľu a zatiaľ mi to až na pár dní drží asi 5 týždňov.
Dôležité je aj aby si si našiel nejakú motiváciu, cieľ, prečo žiť a tak. Niečo čo ťa pozitívne naplní. Potom mysli na to a nie na to ako ťa dakto nasral a že sa kvoli nemu musíš rozčuľovať. Ja som sa napr. začala učiť a celkom pomohlo, nakoplo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
hlavne sa nejako motivuj
väčšinou sa na tom začnú baviť (to ma naserie ešte viac )
Dôležité je aj aby si si našiel nejakú motiváciu, cieľ, prečo žiť a tak. Niečo čo ťa pozitívne naplní. Potom mysli na to a nie na to ako ťa dakto nasral a že sa kvoli nemu musíš rozčuľovať. Ja som sa napr. začala učiť a celkom pomohlo, nakoplo