Ked chcem aby po mne niekto precital tak pisem tlacenym, ale ked som na prednaske a rychlo sa diktuje tak som nutena pisat pisanym... a potom to musim lustit aj sama po sebe
tlacenym ale vsetko velke ked som chodil do skoly pisal som celkom normalne pisanym ale teraz uz som taky negramotny v tejto PC dobe ze som rad ked nieco napisem TLACENYM VELKYM nieco
Jedine písaným pravdu povediac možno mi už aj povypadávali isté písané verzie písmeniek... no neviem, nepísala som ním už roky a kebyže mám teraz chytiť do ruky pero a písať písaným tak to by bola hóóódne veľká katastrofa
Neviem prečo to tak je ale latinku píšem iba tlačene, keby som písal písane tak by som to asi nezvladol by ma ruka bolela, ale azbuku píšem iba písane a zas keby ju chcem "tlačením" tak by mi to moc nešlo... sám nechápem prečo to tak je.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a píšem tlačeno-písaným
Založený na naCHrádzaní c,č,h a ch velkým písaným CH CHiže aj keď CHCHem písať písaným píšem CH vždy tlaCHeným (/˛°)