jj aj ja sa priklanam k tym fotkam v spodom pradle ale jedine ze spravi poriadny megaduckface lebo inak sa z toho nebudem vediet zryhat a to budem mat pokazeny zaludok cely den...
@hluzar nevies sa spravat. Nadavas ostatnym, robis sa najvacsim frajerom. Skoro v kazdom prispevku si musis sam dvihat tvoje ego.
Keby som Ta stretol nazivo, mohol by som Ti ukazat. Hm, ale k comu by to bolo... Nechces pochybovat. Mohol by si ma napadnut. Nastatie, viem sa ubranit tak, aby som Ti nic nespravil. Je mi Ta luto. Keby som Ta stretol nazivo, asi by som iba jednoducho odisiel...
Vazne... Ked mas 20 rokov a zaklades take ankety. Ja by som sa pochybovacne zamyslel.
@kosh co mi ukazes nazivo pipika ? Nadavam len magorom ako si ty a tych viem spocitat na prstoch jednej ruky. S takymi co sa aspon trochu podobaju ludom vychadzam bez najmensieho problemu.
rozdiel medzi nami je ze ja zivot zijem, ty len pises o tom ako by si zivot zit chcel
Si gay objavil som ta na iboyse , nedas si sem vlastnu fotku, hanbis sa za to kym si a schovavas svoju neschopnost robit si priatelov a stat na tej spravnej strane tym, ze si vraj lepsi ako ostatni.
Ty stroskotanecky outsider , ktory ma nemoze urazit a este aj to malo co si myslis, ze vies si si v tej svojej hlavicke tak prekrutil, ze z tvojich uvah vznikol najvacsi bullshit akeho som bol kedy svedkom.
Bože....snad se nestanemě těmi agresivními, holohlavými ťulpasi, kteří si kompenzují špatné děctví násilím ..... ó božínku - to by bylo opravdu zlé . Asi budu plakat.
Nadradený povýšenec (bohužiaľ bez akýchkoľvek vyjadrovacích schopností už som a bez šance pochopiť podstatu vesmíru) už som. Chcel by som byť doorman-om.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
asi by som chcel byť tým vládnym činiteľom, do všetkého pičungovať, nič nerobiť a brať za to nebeské peniaze.........
Keby som Ta stretol nazivo, mohol by som Ti ukazat. Hm, ale k comu by to bolo... Nechces pochybovat. Mohol by si ma napadnut. Nastatie, viem sa ubranit tak, aby som Ti nic nespravil. Je mi Ta luto. Keby som Ta stretol nazivo, asi by som iba jednoducho odisiel...
Vazne... Ked mas 20 rokov a zaklades take ankety. Ja by som sa pochybovacne zamyslel.
Si gay objavil som ta na iboyse , nedas si sem vlastnu fotku, hanbis sa za to kym si a schovavas svoju neschopnost robit si priatelov a stat na tej spravnej strane tym, ze si vraj lepsi ako ostatni.
Ty stroskotanecky outsider , ktory ma nemoze urazit a este aj to malo co si myslis, ze vies si si v tej svojej hlavicke tak prekrutil, ze z tvojich uvah vznikol najvacsi bullshit akeho som bol kedy svedkom.
...prave som zabil pol hodinu zivota tym, ze som ti pisal tsku v ktorej som sa chcel pokusit nas konflikt urovnat....
.... ale potom som si uvedomil, ze ty za to proste nestojis. Nemam potrebu vychadzat z dosebazahladenymi narcistickymi idiotmi.
Proste mas ignore u mna.
No ja chcem byt ten krcmovy odbornik aj ked ten som aj v tomto zivote
Alebo upírom, to je in ešte viac!