Aké športy vykonávate? Ako sa staráte o svoje zdravie? K aktivitám sa samozrejme počíta aj prechádzka v prírode alebo futbal s kamarátmi, nemyslím len vrcholový šport.
Kedysi som sa venoval vela veciam .. ako maly hlavne hokej, potom pribudol aktivne basketbal, ked som zbadal, ze na volejbale je viac peknych zadkov tak som presiel na to .. nasledne tenis .. no dnes uz je to tazke .. ked clovek stale pracuje a je rad ak si najde aspon chvilku na niekoho koho ma rad, tak s tym sportom zaostava. Ale snazim sa aspon sem-tam ist na korcule, pripadne si vecer alebo v noci zabehat. A samozrejme trochu pocvicit doma s vlastnou vahou a jednoruckami. Pripadne s krovinorezom v zahrade alebo lezenie po stromoch za ucelom zberu drobneho ovocia.
no, ja nie som zrovna športový človek. ale tak, chodím občas behať, hrám squash, ked sa odhodlam idem na thai box (dost malo, rozumej) a domka cvicievam take videa, ano ano a spominany futbal tuto na sidlisku je najvac!
@iam1 nuž, som tam jediná baba, je to trochu funny. a po prvom treningu som zazila nepoznany pocit - nevladala som dvihat koncatiny, proste som mala problem vytiahnut si aj mobil z vrecka ale potom to zacalo byt lepsie... hrozne namahave, ale ten pocit po treningu bol fajn a to ze tam su sami chlapi ma motivovalo, inak by som uz doma nevladna lezala na zemi a tu som proste makala
Tak teraz som chodieval tak 2-3x týždenne so spolužiakmi zahrať basketball.
Inak chodievam 1-2x týždenne do posilky (sobotu a nedeľu ale niekedy idem len sobotu).. a doma som počas školského roku jazdil na orbitreku.. A každý deň celý školský rok som chodil pešo domov zo školy a teraz v jari som chodil do a zo školy na bicykli..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale teraz som už dlhšie nebola
A Bouldering, Horolezectvo a Beh
A v lete obcas plavanie
a teda to rrechádzkuvanie ked spomínaš
Inak chodievam 1-2x týždenne do posilky (sobotu a nedeľu ale niekedy idem len sobotu).. a doma som počas školského roku jazdil na orbitreku.. A každý deň celý školský rok som chodil pešo domov zo školy a teraz v jari som chodil do a zo školy na bicykli..