Nemyslím do práce a do školy ale niekam za dobrodružstvom, do dialok.....pešo, bicyklom, vlakom, autobusom, lietadlom, lodou, autom, na koni, na motorke...čo z toho máte najradšej?
najradšej všade cestujem iba vlakom, aj si vždy hľadám iba také trasy a výlety, kam sa dá dostať vlakom a kombinujem to ešte s "pešo"
a strašne moc nemám rada autobusy a autá
tiež sa mi osvedčilo @2 , ale vlastne som vždy cestovala buď takto, alebo lietadlom, čiže neviem posúdiť. vlakom to môže byť ok. a karavan/dodávka by boli asi doko
cestovanie na koni musí byť strašne super...z toho dôvodu škoda že existujú autá ale ináč autá milujem a cestovanie autom najviac. Dlhé cesty vlakom sú tiež super, pokial nesedí človek vo vozni s ožranom, a lodou cestovať tiež milujem...takže ja sa neviem celkom rozhodnúť....hlavne že sa ide
Odmalička ma fascinovali vlaky, hoci neviem prečo Letel som len raz v živote. Trip s dodávkou môžem len odporúčať, karavan by bol ešte viac. Hm, možno raz
mám rada dlhé ale pohodlné cesty autom, či som vodič alebo nie. ale musí byť fajn posádka. a keď je to pekným prostredím a s peknou hudbou. diaľnice a mestá ma moc neberú.
a tiež vlaky, ale to sama zvládam tak max 2 hodiny aby ma to bavilo, keď idem v dobrej spoločnosti, tak by som sa kľudne viezla celý deň.
Ak je moznost lietadlo
Ak nie, auto, vlak, hoc co, milujem cestovanie !!!
Nevadi mi sediet 5 hodin vo vlaku, ak idem na uzasne miesto..len busy moc nemusim
Stopom jednoznačne. Zvyk je železná košeľa x závislosť. Len keby pri tom čas nebežal tak rýchlo, stihnem sa dobre porozprávať a užiť si cestu jedine keď cestujem s niekým viac ako 250 km.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a strašne moc nemám rada autobusy a autá
aj pešo
aj bicyklom (aj keď momentálne nemám bicykel)
busom chodím furt, takže ho mám už celkom dosť..
loďou by som tiež šla..
no, s lietadlom skúsenosti ešte nemám a asi by som sa dosť bála
a tiež vlaky, ale to sama zvládam tak max 2 hodiny aby ma to bavilo, keď idem v dobrej spoločnosti, tak by som sa kľudne viezla celý deň.
v autobusoch a lietadlách mi je zle a v autách sa bojím
ešte loď by mohla byť fajn, ale to som moc neskúšala..
A keď je niečo v okruhu 10km tak pešo
Ak nie, auto, vlak, hoc co, milujem cestovanie !!!
Nevadi mi sediet 5 hodin vo vlaku, ak idem na uzasne miesto..len busy moc nemusim