chcem len vediet ako sa ucite vy nejak mi dochadzaju moje metody a prestavam to v skole zvladat. Tak by som bola rada za nejake rady napriklad ako sa mam naucit fyziku? sproste komentare vynechajte DAKUJEM
skús si písať poznámky na počítači alebo prepisovať poznámky a tak sa ti to natlačí do hlavy, mne to pomáha.. aj ked pri fyzike pomoct neviem také veci ako matika a fyzika mi nešli nikdy
A nepočúvať žiadnu hudbu okrem takej, ktorú si človek po chvíli absolútne neuvedomuje - podmaz (napr. niektoré songy od Trentemollera) alebo soundtracky, inak to mozog vníma a rozptyľuje sa.
fyziku? ja sa moj oblubeny predmet zasadne len nabiflim,podostavam trojky (pri najlepsom dvojky,ak lahke pisomky tak zazracne aj jednotky ) a tyzden na to neviem už nist o danej problematike
prepisujem si učivo na milion papierov a z tých milion papierov potom prepisujem na pol milion atakto to ide až kým nezískam nejaké dva papiere a samozrejme sa to naučím pri písaní ťahákov a niekedy dokonca počas písomky
ked dávam pozor na hodinách tak to ide oveľa ľahšie...ale vždy si z fyziky vypíšem vzorce na papier,naučím sa ich,potom trošku pokukám teoriu ...a adios
Prečítam si to pár krát večer pred spaním, zošit si dám pod vankúš a spím... Väčšinou sa mi o tom sníva, presne mi znie v hlave text ako som si to čítala, a ak mi niečo vypadlo, zobudím sa, pozriem si to, a ďalej spím a snívam o tom
tak, že sa hrám všetky možné dostupné hry na fejsbučíku a potom vyletím zo všetkých skúšok a potom sa dva týždne nebudem mať ani kedy nažrať lebo sa budem musieť učiť.
@gertri Na mňa najlepšie zaberajú obrovské dávky kofeínu a stres vtedy sa dokážem toho naučiť najviac. Dajme tomu v štvrtok sa mi podarilo napísať pol bakalarky
no tak nikdy sa neviem ucit poobede lebo sa neviem sustredit ale od takej polnoci mi to uz ide... plus pred tym aspon pol hodiny si musim spravit kavu inak by som tak dlho nevydrzala zrejme. ale uz som to dlho nerobila. teraz vacsinou odkvecnem pri telke o desiatej a rano menim veci v taske ako spravna maturantka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
(akurat cez prestavky pred hodinou )
Dosť základné, ale väčšina ľudí to aj tak nedodržuje.
Potom si to doma prečítam. Prepíšem si to na papier. Večer sa to učím. Ráno sa to učím.
Ale vlastne, väčšinou mám lepšiu známku keď sa niečo nenaučím. Lebo nie som vystresovaná z toľkých informácií a nepopletiem ich.
doprdele, ja sa už fakt musím prinútiť.
fyziku? ja sa moj oblubeny predmet zasadne len nabiflim,podostavam trojky (pri najlepsom dvojky,ak lahke pisomky tak zazracne aj jednotky ) a tyzden na to neviem už nist o danej problematike
dobre,nespamujme to tu
keď musíš tak musíš!
A s fyziky sa nauč tie základné pojmy, alebo to vyjadri vlastnými slovami. Už to dobojuj, o chvíľu bude koniec šk. roka.