Tak zaujimalo by ma teraz dievcata ako ste ziskali svoju lasku akym sposobom a ako vam to dlho trvalo nez ste ho ziskali??? nepytam sa na jednodnove vztahy ale na tie dlhsie??
moj najdlhsi vztah trval skoro 2 roky...a ako som si ho ziskala?? bola som sama sebou a trvalo to asi 3 alebo 4 mesiace, kym sme sa rozhodli, ze to spolu skusime...
neviem,vzdy to nejak tak vyplynulo.. ked nam bolo spolu fajn,tak som mu uz nejak naznacila ze by to mohlo pokracovat.. nejak cielene ziskavat chalanov.. co ja viem proste som sama sebou.
tak s mojim terajším priateľom som 10 mesiacov prvá som mu napísala na pokeci veľmi sa mi páčil a veľmi som ho chcela. občas sme si písali asi pol roka...a potom sme sa nejako dohodli, že sa stretneme v jednom bare, pripili sme sa a bez slova sa na seba vrhli a od vtedy sme spolu a je nám skvelo, ale vraví, že som ho najviac zaujala svojou spontánnosťou a to, že som sama sebou a nehrám sa na nič
mno tak ja som vdaka jednej rpg stranke spoznala jedno bohovske dievca, ktore ma dvojnasobne bohovskejsieho brata... a zvysok si domyslite ... sme spolu zatial len dva mesiace, no ja verim, ze to vydrzi (samozrejme s jej bratom, nie s nou, pre tych menej chapavych x)
no ja som sa hrabala vo firemnom mobile,nasla cislo toho,ktory sa mi pacil,a jedneho pekneho dna(na popud kamaratok) som mu napisala sms...a on sa chytil...a drzi sa doteraz...(4 roky)...
no ..takze ja som s mojim chalanom spoluziacka a dalis me sa dokopy v maji v prvom rocniku a teraz som stvrtacka a sme stale spolu
no a dkopy sme sa dali nasledovne: kedze som mala v triede spoluziakov zo zakladnej, moc som nenadvazovala nove vztahy-ale tak spolocne vylety nas vsetkych trosku spojili..tak som ho spoznala-on bol taky zlaty a vtipny..a on mi asi hned padol do oka-bol mily a tak a raz sme nahodne sedeli vedla seba v divadle a ja som sa straasne nudila..tak sme sa bavili /inak to predstavenie boli Statky Zmatky/ a kedze sme si padli do nasej uchylackej struny, tak sme robili vselijake "akoze" uchylnosti a tak..a potom sme si pisali na icq...pisali sme spolu 3dnivzdy skoro 12hodin a tak neskutocne sme si sadli, ze az... a potom teda ze ma niekam pozve-ze by sme to mohli spolu skusit....a bolo to super..a je to super az doteraz
no ja s mojim dvojrocny, vztahom som zacala asi najbeznejsie, chodili sme von ako partia a bum a boli sme spolu dva roky a teraz pol roka od rozchodu newiem co som na nom videla a takeho ako bol on uz nikdy nechcem
noo je to krute ze dievčence ...ale jedno vam poradim...ak budete rozmyslat nad tym jak ho ziskat to je PRVY NEDOSTATOK :::NAJVACSI A NAJNEPREKONATELNEJSI::::::proste sa vyjeb nato..ked neni jebnuty(ty by si tiez nemala byt nejaka s tych zaostalejsich D) tak potom pojde vsetko tak jak ma.....alebo mozno aj nepojde...ale potom si uz nepomozes ziadnymy zarucenymy metodamy ......prosto a jednoducho...JUST FREE YOUR MIND
posledny dvojrocny vztah ktory nedavno skoncil zacal stretavanim a pomahala som mu dostat sa z rozchodu a asi som ho zaujala nejak neviem sama ako a mesiac o mna bojoval az som neodolala.
a teraz som sama, aj by som jedneho chcela ale nie je to realne takze som single
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
no a dkopy sme sa dali nasledovne: kedze som mala v triede spoluziakov zo zakladnej, moc som nenadvazovala nove vztahy-ale tak spolocne vylety nas vsetkych trosku spojili..tak som ho spoznala-on bol taky zlaty a vtipny..a on mi asi hned padol do oka-bol mily a tak a raz sme nahodne sedeli vedla seba v divadle a ja som sa straasne nudila..tak sme sa bavili /inak to predstavenie boli Statky Zmatky/ a kedze sme si padli do nasej uchylackej struny, tak sme robili vselijake "akoze" uchylnosti a tak..a potom sme si pisali na icq...pisali sme spolu 3dnivzdy skoro 12hodin a tak neskutocne sme si sadli, ze az... a potom teda ze ma niekam pozve-ze by sme to mohli spolu skusit....a bolo to super..a je to super az doteraz
(ach tak rada som si zaspominala )
a teraz som sama, aj by som jedneho chcela ale nie je to realne takze som single