Pedigree, take tie male pre stenata (lebo ine, potvora, nezere!). Ale zakladom stravy sanevyhyba konzervove maso a varene vnutornosti a krky z kurcata, no to uz som niekde pisala..
Iné, ale aké netuším..Nemáme vyhradenú značku, skôr tie lacne, aj keď viem, že väšina sú len samé humusy bez nulových vitamínov a živín, ale nemienime na psie žrádlo utrácať peniaze...a väčšinou aj tak kŕmime varenou stravou..
dneska som dal tie nove ktore ked zalejes vodou tak sa tam vytvori ta "delikatna massova omacka " a zjedol len tu omacku teda ak sa to da nazvat omackou..
no tak FirstMate je jednoznačne jednotka na trhu ... ale keby si tym chcela živiť psa cely život, no asi by si musela byť poriadny pracháč ... ešte ked bol naš havo šteňa tak sme krmili len raz Royal Canin, potom Purinou Pro Plan a viackrát Pro Naturkami ale trochu sme striedali druh ProNaturiek ... a teraz dávame varenú stravu, aj ked by som v pohode krmila aj BARFOM (v podstate občas dostane aj surové a tiež PSIE cestoviny a občas dokrmujeme ProNaturkami a ešte aj vit. Nutrimixom
jááj a ešte teraz som jej kupila 3kg Acanu ale je to fest drahe a moj pes ma 40kg - tj. s varenou stravou by jej to vydžalo mesiac ... a to by som musela byť tiež prachač žeby som jej ich mohla kupovať ... a myslim že aj BELCANDO je dobré chcem kupiť a oskušať že jak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Pedigree, proplan, royal, eukanuba a iné sú strašne drahé...
nejaké lacné
Aby nemala stále tie isté