Stale sa casto obliekam jak skejter. Tie veci su pohodlne a aj relativne kvalitne. Punk rockovu muziku tiez pocuvam i ked posledne roky skor preferujem heavy a thrash metal.
Ja som mala skôr strašne svojský štýl párkrát za svoj život, ale do ničoho z tohto to nepatrí. Ale istú dobu ma jedna trieda v škole volala že gotička, keď pritom som ňou ani nikdy nebola, jednoducho som sa obliekala do čiernej
bola som temná
bola som temná s pochybným vkusom
temná s lepším vkusom
korporátna temnota
neviemkamsomdalavkus a ľudíužneprekvapujeakniesomvčiernom temná
Nejaký ten čas som fičal na pop-punku a počúval kapely ako sú Green Day, Sum-41, Blink-182, Avrile Lavigne a sám som hral ako 14-16 ročný v jednej pop-punk / pop-rock / emo-pop kapele ako basgitarista. Potom mi očarili štýly ako je tvrdé emo, core, screamo a pod. a začal som sa učiť hrať na elektrickej gitare a strašne som túžil mať kapelu v týchto žánroch No dnes som skôr metalovo a rockovo založený človek
@wewo tak to je divne mne stale aj cudzi ludia povedali, ze isto pocuvam metal aj ked som nemal ziadne oblecenie podla ktoreho by sa to dalo identifikovat
Ja si inak len prechadzam roznymi zanrami metalu, respektive vypocuvam nejaku odnoz a prejdem k inej @tommyhot silne ti odporucam Alien Weaponry ak uz aj nahodou nepoznas
@narazuvzdornaa ale to bolo ešte predtým, ako som prišla sem
tu som sa postupne premenila na "je mi jedno, v čom prídem a nemusím sa ani maľovať, lebo som obklopená mamičkami, čo to tiež nerobia"
@barky celkom dobre, ale ten aboriginal spev ma az tak moc nechytil. Inak v poslednej dobe sa mi celkom paci tato Taiwanska kapela aj ked scream moc nemusim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Your smile fades in the summer
Place your hand in mine
I'll leave when I wanna
To musíš postupne vydrieť a prejsť od toho najjemnejšieho po najtvrdšie...
Alebo počas hormonálnych zmien mať už v puberte depresie...
Ale piču vedeli, to boli dramáčové dredy a nie je reggea dredy
Inak som uz dlhe roky kryptoanarchista.
bola som temná s pochybným vkusom
temná s lepším vkusom
korporátna temnota
neviemkamsomdalavkus a ľudíužneprekvapujeakniesomvčiernom temná
asi
Ja si inak len prechadzam roznymi zanrami metalu, respektive vypocuvam nejaku odnoz a prejdem k inej
@tommyhot silne ti odporucam Alien Weaponry ak uz aj nahodou nepoznas
tu som sa postupne premenila na "je mi jedno, v čom prídem a nemusím sa ani maľovať, lebo som obklopená mamičkami, čo to tiež nerobia"
Ale trash skus : Power Trip, Iron Reagan, Municipal Waste, Insanity Alert