1. Toľko peňazí, aby som vždy mala možnosť si zaplatiť to, čo budem potrebovať, aby som mala pokojný život na istej normálnej úrovni (proste žiadne multimilióny ani nič podobné, len aby prachy nechýbali)
2. Aby vzťah, ktorý mám momentálne vydržal po celý život
3. Aby som ovládala premiestňovanie ako v Harrym Potterovi a mohla sa premiestniť za kýmkoľvek, kto mi práve v tom okamihu zachýba
A nie je to zoradené podľa dôležitosti, ale ako som si na to spomenula
aby sa vytratila ľudská hlúposť, svetový mier a lístky na všetky festivaly na Slovensku a Čechách (ale aspoň dva kusy z každého, aby som tam nešla sama)
@alysia Ono je to také celkom praktické Lebo ani peniaze ti nevedia kúpiť to, aby si bola s blízkymi, keď by malo cestovanie trvať deň dva tri... ale s premiestňovaním by bolo množstvo vecí omnoho jednoduchších
@sarah_whiteflower Hej to mas pravdu, cestovanie zaberie dost casu, a obcas by sa fakt zislo, aby si nemusela cestovat 2 hodiny, ked ta niekto potrebuje a tak :/ ... to teraz vidim, ked pendlujem mezi NM, BRNO a BA :/ ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
2. Aby vzťah, ktorý mám momentálne vydržal po celý život
3. Aby som ovládala premiestňovanie ako v Harrym Potterovi a mohla sa premiestniť za kýmkoľvek, kto mi práve v tom okamihu zachýba
A nie je to zoradené podľa dôležitosti, ale ako som si na to spomenula
som skromná, ja viem.
ale nie, keby som si už musela vybrať tak asi zdravie, a aby som mala normalnu psychiku - bola psychicky v poriadku. a to tretie neviem
na 1. mieste kedze by to mnohe vyriesilo by bola bezodna penazenka plna penazi tym padom, aby som do konca zivota nemala problem s peniazmi
na 2. mieste zdravie pre mna a rodinu okolo a priatelov
na 3. mieste sebavedomie a stastie...
Ach toto ked sa mi splni, tak budem taka stastnaaaaaaaaaaaaa
@sarah_whiteflower zhodujem sa s tvojimi praniami zislo by sa aj to premiestnovanie veru
ach jaj bodaj by sa to dalo premiestnovat
@titusik Kamarátku občas A máš pocit, že mám nebodaj auto alebo iný vlastný dopravný prostriedok, ktorým by som ťa tam vedela hodiť?
No sak to!! skveli lu dia a tak su porozliezani
a to je vlastne i moja odpoveď na otázku života, vesmíru a všetkého