Lolaci ja slavim v pondelok 20 a ajtak sa stale citim ako ten 15-16 rocni magorko ktori sa stale rad zahra,ma blbe poznamky a neuvazuje co sravi na jeho renome ked spravi to co spravi.
Osemnástku niektorí barú úplne inak ako vy. Vy to beriete úplne normálne, iní sa nevedia osmenástky dočkať. Vieš si predstaviť, že by tu bolo fórum pre každý vek? Toto je fórum, ktoré sa má zaoberať osemnástym rokov tvojho života, nemusíš mať osmenásť, napíš napríklad, ako si svoju osemnástku prežila :o)
ja sa hrozne bojim ze ked budem mat 18 tak budem stara a nebudem moct byt taka sialena ako doteraz...ale ako to tu citam tak sa nebojim uz az tak.....dikes
nahodou... ja nikdy nechcem mat 18! ale na 15 sa tesim. to budem mat aspon obciansky ale po 18nastich... to uz mam vsetko dovolene, to je onicom. uz nemam nijake ciele, nic na co sa mam tesit ohladom veku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ale mame aj diskusnu temu: Mam narodeniny! kde je jedno kolko mas rokov:
» www.birdz.sk/forum/tema.php?...
tak co potom vymislate s 18 ???
Ale patrí k tomu fasa oslava, partia, dance, disco, alko a tak
Vek hovori o tom, kedy sme sa narodili, nie o tom aky sme...
Budte sami sebou nepozerajte na svoj vek...
Čaute. Ja tiež ešte nemám 18 ale teším sa na to. Že vraj je to vstup do dospelosti.......no tak to sa ja ešte načakám...
Ale patrí k tomu fasa oslava, partia, dance, disco, alko a tak
2sweet pussy : alee prosim ta vsak to mozes robit aj teraz a nemusis mat 18
» soutez.warezator.com/?click=3...