chuz decká! nepoznáte nejaký dobrý, ale jednoduchjý song, čo byu som sa mohol naučiť dať na el. gitare? medzi jednoduché veci nezaraďujem jimmyho henrixa a tak podobne
Still Loving You - The Scorpions a nevieem... Nothing else matters? alebo Aerosmith- Dream on, to viem aj jaaaaaa alebo GNR- Dont cry,Knocking on heavens doors... takych jednoduchych vybrnkavaciek je vela, ale ked chces na elektrike,tak to sa moc nehodi
@9 Cely song? Omg Ved okrem intra tam mas len izi vybrnkavanie pocas slohy, tri akordy v refrene a solo tiez nie je nejak tazke
Moja kvapka do pisoara: Nauc sa solo v Comfortably Numb od Pink Floyd, I could have lied od Red Hot Chilli Peppers, alebo ten Nothing else matters, staci, ked si solo rozlozis na jednotlive casti a kazdu si pekne pomaly nacvicis... (a mal by si cvicit aj stupnice, technicke cvicenia, arpeggia atd., len takym hranim sa (technicky) prilis nezlepsis a budes do konca zivota hrat Nirvanu...)
btw, nemohla bys mi trochu pomôcť? strašne by som totiž chcel spraviť také, akoby zdvihnutie tónu. npr. carlos santana a rob thomas - smooth. tam sa to asi 5 takte používa. jak to spraviť?
Som chlapec. :p Myslis bend? Jasne..no...najdi si nejaky "bending lesson for beginners" alebo tak na youtube a pocuvaj a pozeraj, co ten clovek hovori. Drzis strunu na prazci a dvihnes ju smerom hore. Lahsie sa to robi, ked na strunu polozis napr. tri prsty, kazdy na jeden prazec vedla seba a az tym tretim bendujes, pretoze takto zdvihnes strunu celou rukou, nie len jednym prstom. Je dobre pri tom pouzivat zapastie a nie prsty (osobne som zvyknuty bendovat prstami a musim sa to preucat..), keby som ti to opisoval presne textovo, tak sa zamotame, tak si radsej pozri jednu z tych video-lessons, tak je to nazorne ukazane, najdi si nejaku, ktora ti bude vyhovovat. Dolezite je presne sa pri tom bendovani trafit do tonu, na ktory bendujes (o pol tona, o ton, atd.), o pol tona znamena tak, ze ked strunu zdvihnes, bude zniet tak, ako ked ju zahras o prazec vyssie (blizsie k pravej ruke..aby sme sa rozumeli). Ked nevies, ktory ton chces trafit, nikdy to nebendnes sebavedomo a cisto... mozes to cvicit napr. s ladickou. Taktiez si daj pozor, aby si so strunou, ktoru bendujes, poctivo zdvihol aj tie struny nad nou a nevbehol s prstami pod ne... vyzera to strasne a robi to neziadany zvuk... hmmm tak asi tak teda, ale aj tomuto musis venovat cas, ked to odflaknes, tak to bude zniet krivo a nanic... sup sup cvicit
a ja teraz cerpam z magic-tabov... sa mi to vidi, lebo ti hra pesnicka a do toho vidis taby ako nasleduju,takze si vies porovnat,ako to znie a su tam rozdele pesnicky aj podla stylov aj podla narocnosti
ja by som ti odporučal pozrieť si akordy.sk a v akordovej verzii tam máš vela československých songov aj zahraničných tých znamejších kapiel ako metalica ,red hot atd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
stairway to heaven, LZ
yellow submarine, chrobaky
Underneath your clothes, shakira
immortality, pearl jam
come as you are, nirvana
all apologies, nirvana
Moja kvapka do pisoara: Nauc sa solo v Comfortably Numb od Pink Floyd, I could have lied od Red Hot Chilli Peppers, alebo ten Nothing else matters, staci, ked si solo rozlozis na jednotlive casti a kazdu si pekne pomaly nacvicis... (a mal by si cvicit aj stupnice, technicke cvicenia, arpeggia atd., len takym hranim sa (technicky) prilis nezlepsis a budes do konca zivota hrat Nirvanu...)
a ja teraz cerpam z magic-tabov... sa mi to vidi, lebo ti hra pesnicka a do toho vidis taby ako nasleduju,takze si vies porovnat,ako to znie a su tam rozdele pesnicky aj podla stylov aj podla narocnosti
» www.tabs-guitar.com/...