Čaute, chcel by som poprosiť o radu. Začal som chodievať na kone a som zistil, že mám alergiu. Celé oči červené napuchnuté, plný nos a kýchanie. Je tu nejaká možnosť, aby som tam mohol chodiť a aby som nebol takýto alergik? Pomôžu lieky na alergiu?
Pomozu.
Alebo zatnut zuby a jebat na to. Ja mam alergiu na svoje morca a vadi mi to? Kedykolvek sa ho dotknem placem a tece mi sopel a brani mi to v tom, aby mi lozilo po ksichte? Nebrani.
Si chlap, tak zatni zuby.
lieky pomôžu ale ak máš problém aj s dýchaním tak na tvojom mieste by som to neriskovala. alebo na čas prestať, začať liečbu a potom skúsiť znova a uvidíš
@vlcica1989 S dýchaním nemám problém. Len tie oči. Aj to, že mám plný nos.. to mi tak nevadí, ale tie oči. Skúsim zajtra si dať kvapky do očí + sprej do nosa a dúfam, že to bude lepšie. A budem sa viac vyhýbať stajne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Alebo zatnut zuby a jebat na to. Ja mam alergiu na svoje morca a vadi mi to? Kedykolvek sa ho dotknem placem a tece mi sopel a brani mi to v tom, aby mi lozilo po ksichte? Nebrani.
Si chlap, tak zatni zuby.