Je to divné...prečo by mali mať práve dvoje ruky, nohy, uši, oči, jeden nos a jedny ústa?? Dosť sa podobajú na nás...až na ten tupý výraz v tvári. Ktovie...možno sú nejakí ale tí možu vypadať úplne odlišne.
@tesfaye No predpokladám že je z toho viac než jedna britská komédia . Ale tak dodnes existujú rôzne konšpiráky o tom či to je skutočné alebo nie to vie akurát niekoľko zasvätených.
@6 No pravda ale zase, civilizácia je dosť výsada práve našej štruktúry mozgu a potom aj prispôsobených ostatných častí tela tak aby sme mohli spoliehať na nástroje a pod. ale zase fantázie sa medze nekladú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ja som nevidela, tak neviem, ako vyzerá
Pretože to je podľa tohoto aliena alebo nealiena tzv. Rooseveltkého čo sa objavil v 1947.
Ale ja si pod pojmom mimozemšťam predstavím aj nejaké iné "príšerky",nie až tak sa podobajúce ľudskému telu
práve toto čudo na obrázku je z jednej britskej komédie...Pitva mimozemsťana - tak sa to volá...
ja hovorím konkrétne o tom "ufóncovi" z tvojho obrázku...proste táto scéna bola v tom filme