Ahojte ľudia! Prosím Vás, nedávno som sa dozvedela o stránke Aliexpress a sú tam celkom dobré ceny no keďže to je z číny zaujímalo by ma či s tým máte nejaké skúsenosti.Ak áno napíšte...či už dobré alebo zlé... Aby som o tom aspoň niečo vedela,keďže r
Akurát mám skúsenosť spred týždňa, že som si objednávala veci z ebayu a kamarátka z aliexpresu a dokonca sme si objednali jednu a tú istú vec(z Číny), určite bol iný predajca... a mne prišlo to, čo na obrázku a jej to prišlo iné, mala to zošité úplne inak a v konečnom dôsledku to nevyzeralo vôbec tak, ako na obrázku Takže by som sledovala radšej hodnotenia dodávateľov a radšej nekupovala tú najlacnejšiu vec, ak ju nájdeš aj za vyšší peniaz
ja si z tade idem akurat kupovat kinesiotapy, ale inak mne doslo zatial vsetko - niekedy to bola horsia kvalita, niekedy zase nad ocakavanie dobra.. napr. obal Lifeproof som si z tade kupil asi za 5 eur, u nas stoji 70eur na alze. Fakt bol kvalitny aj odskusany
no objednvala som odtiaľ a asi dve ,alebo tri veci mi neprišli takže ostávam verná ebayu tam aspoň riešia problém hentam to so mnou nejak nedoriešili, a pri tom som ich kontaktovala
Funguje to v pohode, len ta lehota dodania je v poslednej dobe o nieco dlhsia. Taky dealextreme stihol niekedy dodat aj za 2 tyzdne, u aliexpress to trva aj mesiac obcas. Dokonca som zazilaj dlhsie. Ale inak tam maju prakticky to iste ako na ebay, ale lacnesjie. /obcas treba najst nizsiu cenu/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
» megatron.sk/navod-ako-nakup...