Všetko je otázka módy....O čokoláde sa najprv hovorilo, že je zlá na pleť, potom sa došlo na to, že to robí len to maslo v nej a len u niektorých ľudí a že aká je vlastne zdravá. O vajciach sa vravelo, že spôsobujú zvýšenie cholesterolu a potom sa zrazu zistilo, že ho znižujú. Toto je to isté. Teraz máme strašne potvrdenú správu, ktorú ti o rok niekto vyvráti výskumom na inej vzorke ľudí a o ďalší rok bude zase to vyvrátené niečím iným.
od 21 rocneho cloveka by som cakal ze sa bude zaujmat pomaly o zalozenie rodiny alebo o osamostatnenie a nie ze bude riesit ci je zdravsie chlastat alebo hulit -.-
Aky by bol svet krasny keby zakaz drog bola jedina nespravodlivost ze ?
bšetkým haterom konope? to akože keď nehúlim ani nefajčím tak mám začať? srať si môžeš svoje zdravie a navyše to, že sú zdravšie neznamená, že sú zdravé
Nie Majo, myslel som tym ludom ktori hovoria ze by zatvorili takych ludi do basy a ze tak im treba. V inych temach ich je tu hodne. Aj take diskusie ako je co skodlive / skodilvejsie a tak. Neviem ci si vazne nepochopil ako som to myslel alebo som sa mozno zle vyjadril.
jaj ahá, a keď mi to je jedno? nehulím, nič do seba nehádžem, stačí mi len vínko a pokoj pri kamelke. Tráva mi nerobí žiadne hihi stavy, akurát len veľké flashe, LSD a extázu fakt nepotrubujem na to, aby som sa zabavila a iný význam nevidím.
extáza to je len aby dlhšie vydržali fičat nič iné,ale je tam velké riziko infarktu v podstate to ani návykové nieje..a napríklad cigaretu su,možno je to v tomto ´´lepšie´´,či je to zdravšie? to je ako reč bio či nebio omg
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Aky by bol svet krasny keby zakaz drog bola jedina nespravodlivost ze ?
@Tryptaminedream myslela som si,že chceš tvrdenie,že alkohol a cigarety sú horšie vyvrátiť.prekvapilo ma,že to tak nie je.
ja mám iné drogy, bejbé
Keď sa "naša" generácia dostane do vyšších postov, tak sa začnú diať zmeny.
To sa nevylučuje.
Ale aké?
a vskutku potesilo
To si hadam zo mna robite prcu fakt...
lsd vytvara celkom realnu vidinu a pokial si v zlom psychickom stave mozes sa aj zabit, to ti urcite cigarety nesposobia
pri extaze je mozne ze cloveka skutocne jebne pretoze je stale v pohybe a zauda sa ist napit a podobne
thc skludnuje ale nici mozgove bunky a pri dlhodobom navyku vyrazne oslabuje pamat
co z tohto ti sposobia cigy? alebo dva poldecaky raz za cas ci vino?
Extaza, LSD a ine psychadelika ti sposobia rakovinu pripadne ta zabiju ?