Caute... ked pijete rozlicny druh alkoholu pocitujete aj nejaky rozdiel v tom ako sa citite?aku mate naladu? ci je uplne jedno co pijete a stale sa citite rovnako?
Nemám rada pitie tvrdého alkoholu, lebo pri ňom neviem odhadnúť mieru, každopádne som radšej opitá z vína, to je také hihi sem a chichi tam a viac ma to baví.
Čo ja viem...pri víne je to vždy taka sranda, pri tvrdom alkohole to je už take meha party hard ultra fuj stavy a z piva mám unavu...ale aj tak rozdiel z toho čo som pila pociťujem až na druhý deň.
@leiladrumnbass myslim si ze je tam rozdiel napriklad ked sa opijem s piva co sa stava malokedy lebo pivo je drahe a musim ho vypit velmi vela aby som sa opil tak mam vzdy dobru naladu ale vino a tvrde tam je to otazne niekedy mi s toho jebe niekedy som v pohode
a ked pises o absinthe tak ten som pil raz v zivote vypil som asi 4 deci a mal asi 70 % no a bol som po nom taky akcny ale ono to samozrejme zavisi aj na okolnostiach aky ludia su pri tebe a aka je situacia , nalada , atmosfera a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
10 ročné dievčatko a už pociťuje rozdiel,keď večer mieša.. ja som v tvojom veku pila džús,max. kofolu..