nie neni to normalne ..stavalo sami to ked som bol na strednej teraz uz nie... no zajtra sa chystam dat sa dole ako som uz nebol cele mesiace tak dufam ze budem nenormalny
Na jakej si škole, že máš čas piť cez týždeň? Ja nemám čas ani v piatok... Btw cez týždeň som pil len počas maturitného obdobia (jedna písomka dopísaná, treba to zapiť, jedna ústna odhovorená, to treba zapiť tiež...), ale inak len v piatky.
Je to kazdeho vec a hlavne nie kazdy ma cez tyzden pracu/skolu a vikend volny, niekto napr robi na zmeny hocijak alebo ma 2 dni v tyzdni skolu a cez vikend brigadu a pod
Uz sa to zopar krat stalo ale to sme boli mladi a sprosti... vlastne aj teraz sa to obcas stane a myslim, ze je to kazdeho osobna vec ako to zvlada potom neda da sa to nejak zovseobecnit
@hardcorelives no hej, pokial je na to dovod, ale aj tak.. strieskat sa tak, ze clovek nevie ani dojst domov, nieto si ešte nastasviť budík na druhý deň je troška už zlé..
ja ked chodim pit, tak len so spoluziakmi a to byva cez beanie res. kedy s dohodneme, ze si vypijeme a je to jedine cez tyden, najneskor stvrtok, piatky mame uz dlho volne a cez vikendy sa nestretavame a tu doma sa pomaly s nikym nebavim, takze s kym by som asi tak chodila von?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
a keď vám jebnu polopovinnú školskú akciu trebárs v utorok tak je nutné sa opiť v strede týždňa.
ináč nechľascem už ale
no ale neviem, veď každému ako vyhovuje
resp.si nepamatam kedy som naposledy