Ako preco ho milujeme a zaroven nenavidime???ako moje predsavzatia uz v zivote nemiesat a uz v zivote nee vodku boze len aby som to splnil ...no do boha vymyslele alkohol sak nebyt jeho krajsi svet co vy na to?
...alkohol je ako zena. Ked ho mas, tak si v uzasnej nalade, nic okolo seba nevnimas. Ale rano sa zobudis a uz na neho nadavas, mas prazdnu penazenku a je ti zle.
TO je zase podla osobnosti, mne nebyva nejak extra zle rano, a ani prazdnu penazenku nemavam
Navyse bavime sa o alkohole vseobecne, takze ani o prazdnej penazenke sa bavit nemozme, vzhladom na to ze 1,5 litra vina (ked sa to da nazvat vino) kupite v tescu uz do nejakych 35 korun.
No velmi by som sa z vyna z tesca netesil lebo boh vie co v tom je - asi z každého roška troška - čo im prišlo do ruky to tam nahádzali a potom zkvasili - a hľa vzniklo tesco vínko
Patrím medzi ľudí ktorý keď už fakt trpia zvieracou bolesťou potrebujú si touto formou uľaviť... nie som na seba zato hrdá, ale existujú aj horšie formy riešenia - vybrať menšie zlo a zabrániť väčšiemu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
TO je zase podla osobnosti, mne nebyva nejak extra zle rano, a ani prazdnu penazenku nemavam
Navyse bavime sa o alkohole vseobecne, takze ani o prazdnej penazenke sa bavit nemozme, vzhladom na to ze 1,5 litra vina (ked sa to da nazvat vino) kupite v tescu uz do nejakych 35 korun.
A verte ze jeden clovek sa s toho najebe az az
Ja si myslim ze raz za weekend to neuskodi
asi by sa trebalo inspirovat serialom M*A*S*H a postavit si doma (na intraku) vlastnu destilacnu kolonu