ja sa pytam ci to niekto skusal ..nie ze ci to mam ja skusit ...X-krat som to miesal.....v piatok som mal na diskoteke 2x100mg tramal s predlzenym uvolnovanim a k tomu dost chlastu...akoze ine stavyyy ...ale uz to nebudem riesit spolu musi to byt ina bomba pre pecen aj pre mozog
No ano su to ako vravis super stavy ale velmi lahko ta moze klepnut (viem o com hovorim). Ked uz to _musis_ takto robit, tak urcite nikdy neprekroc 400mg hranicu T.
200 mg + chlast nieje az tak vela aby ta kleplo,ale urcite by som s chlastom nedaval viacej.. samozrejme kazdy ma inu hranicu, ale malokto ju dokaze nezvysovat. A cim dlhsie ho uzivas, tym skor ta klepne. Par som ich uz videl a potom sa mi tramal totalne zhnusil.
Coste ja som zavisli uz 7 rokov mal som uz aj 2500mg v sebe a opil som sa ako delo a nic bol som proste rozbity v pohode kombitoval som to asi so vsetkym aj v tych extremnych davkach najlepsi je tralgit pytajte sa cokolvek
dobra vec..ja si dam max. dva poldeci tvrdeho do 500mg v rozotku Tramal.akoze je to dobre ked uz ti prestava písat a s tim si zase obnovis staw ale najlepsie je aj tak TnT ( tramal + trava ) skus a uvidis co jeto staw alebo si daj do T aj rivotril( Klonazepam) alebo to setko dokopi plus nejaka ta ciga bo vtedi ti velmi chutí fajcit
ked som si dala tramal a dotoho sa sfajčila nemožem sa sťažovať bolo mi proste úžastne jednosucho krasny neopisatelny pocit až na to že som z toho grcala ako drak ale potom to prišlo .. niečo nádherné naozaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Je tam _velke_ riziko epi. zachvatu. Mozes aj zomriet, neviem ci ten risk stoji za to.
Človek môže a má zomrieť.
Ale osobne by som asi nechcel pod vplyvom týchto dvoch látok : )