Ahoj,chcem sa opýtať mam taku "menšiu" opicu po vcerajsku pila som vodku ale aj vino a striedavo...prvy krat,je mi dost zle,od zaludku hlava ma neboli len ten zaludok skoro cely den som nejedla,zjedla som kusok pizze a je mi este horsie nejake rady?
klin sa klinom vybija, na opici je najhoršie prudke vytriezvenie. treba piť stale a nesmieš prestať akonahle prestaneš ostane ti zle, ked ti je zle znamena to ž maš doplniť hladinu.
je to presne ako bolesť. je dobra na to aby ta ochranila. ked máš ruku v ohni bolí ked ju dáš preč bolesť prestane, je to mechanizmus na ochranenie tela.
ked triezvieš bolí to, telo ti hovori dopln hladinu a prestane to.
Do pohára vody nalej trošku octu a vmiešaj do toho lyžičku sódy bikarbóny, akonáhle to začne peniť pi tú penu a vypi aj zvyšok pohára(mne osobne to celkom chutí ) ..buď ti bude lepšie hneď, alebo sa pôjdeš vyvracať a máš pokoj
najedz sa ver mi ze ti bude lepsie ani ja som tomu neverila, kedze vzdy po kazdej pijatike som vobec nemala chut jest, ale jedneho obeda som sa tato zobudila so strasnou opicou a mama navarila kralovsky obed a nemohla som ju sklamat, tak som sa premohla a zjedla to a hned mi bolo dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a spinkaj
a pregrcni si
je to presne ako bolesť. je dobra na to aby ta ochranila. ked máš ruku v ohni bolí ked ju dáš preč bolesť prestane, je to mechanizmus na ochranenie tela.
ked triezvieš bolí to, telo ti hovori dopln hladinu a prestane to.
Ked nevies pit, tak nepi..
a mne najlepšie pomáha kurací/ hovedzi vývar, to je balzam poopici
ked zvladneš prechádzku na vzduchu, tak to by bolo super
a btw, to si VÁŽNE v 17 rokoch prvý krát pila?! to kde žiješ, lol
veľa banánov!