Mladí ľudia, lepšie povedané mládež, deti čím ďalej, tým viac pijú a čím ďalej, tým viac navštevuje naše obľúbené podniky razia. Sa teraz možno pýtate, že "a?" ...Tak napríklad moje obľúbené podniky boli zatvorené alebo tam pribudol nadpis " Vstup od 18"
Mozes skusit najst nejaky zapadnuty pajzel, nam sa osvedcila krcma nedaleko skoly "U Lenina", ktora za obtazovanie vekovou hranicou nikomu naozaj nestoji Tam je pol skoly na biliarde a futbale vzdy cez obedovu prestavku
neboj bud realista ked si podnik uvedomi ze straca zisky hned ten napis da prec (tak to bolo al s jednym pubom tu u nas) razie su teraz v mode ale nic nepotrva vecne
Tak co narobite ....detom alkohol a cigarety do ruk nepatria a nie to este tvrdsie drogy ...lenze dost casto sa stava ze razie su predom prezradene .....keby ze nie to by sa ponachadzalo veci .....a inac co je tam take v baroch puboch extra zaujimave ze niektory tam travia aj cele dni a noci ?????
ked som zacal chodit do podnikov a na disco, tiez som mal 14 a moji rovesnici tam chodili tiez. vsetci picuju, ze vsade chodia male deti, ale je to blbost. vekova kategoria ostava rovnaka, len my starneme
Mne to nevadi, ale ked vidim zasoplene deti, ako obracaju poldecaky a vypaluju zobaky a pritom maju vyzor majstrov sveta, pripomenie mi to moje mlade leeeta, tiez sme robili hovadiny a tiez sme skusali secko, je to normalne, ved zakazane ovocie najviac chuti. No dnes mi to pripada moc prehnane, resp. mladez to uz prehana, uz to nie je len skusanie. TAF
Jj...ved my aj hladaame, a vies, ze pajzlov sa vzdy najde ale tak to uz potom nie je to nase "oblubene" ..
Chavez : NO joo.. tebe sa povie..ty 18rocny ale aj my do 18stich by sme si radi niekde sadli, zabavili sa a tak (bez omamnych latok samozrejme )a stale je tych podnikov menej a menej.
Typek : jj..tak som sice rozmyslala aj ja, ue pridu o velku financu ciastku, ale tak lepsie ako by im hrozilo zatvorenie. Mozu zmyslat aj tak?
Comrad_sniper : noo.. to ano, nepatria, ale co narobime z neodnatelnou castou skutocnosti, ako napisal Ihatenicks " zakazane ovocie chuti najlepsie". Co je na tych podnikoch take svele? no az na to, ze tam nie som od rana do vecera, tak musim povedat, ze mam rada spolocnost, mam rada ked sa stretneme viacero ludi, zasmejeme sa, pokecame, zamastime ten vyssie spominany futbalek a tak no..
Peter_piper : No uplne normalne to nie je, ked najdes na mol ozratu 13astku, ktora vykrikuje " len nevolajte mojim rodicom prosiim!", avsak taka je realita, a ked sa obzries dookola je to "normalne", ved v dnesnej dobe je uplne normlane zhulit sa a travu dostat uz skoro vsade. Kedy to tak bolo v minulosti?
Nechcem teraz kritizovat mladez, lebo aj ja sm robila hluposti, rbim a urcite robit budem, len sa mi nepaci, ze nemozem vstupit do nejakeho podniku z dovodu celkom nevinneho :p
No za to mozu deti. No co ine? A potom majitelia, teda casnci ci barmani ktori podaju alkohol detom a potom maju razie a pokuty. Mne osobne to je jedno ja do baru enchodim a ani nebduem ... a velmi dobre robia. futbalek a tak sa da zahrat aj po obede. myslim si, ze to plati len vo vecernych hodianch. lebo takto si odoberaju klientelu ktoru oni sami potrebuju ako sol.
falbala, ale bolo to, len sa o tom tak nehovorilo, teraz sa deti tvaria akoby sa nic nestalo. za naseho mladi sme sa museli skovavat v krickoch aby nas nikdo nevidel
btw Kasko ty si fakt myslis, ze tie decka si ten alkohol objednavaju priamo v podnikoch??? Keby ano tak by nezostali na sracky.... Pekne partia sa dohodne v malej vecierke si kupi flasu vodky, vychlasce niekde mimo a nadrbani pridu do podniku. Aspon tak sme to robili my Dneska si objednam v podniku, lenze potom sa rano zobudim a niekolko kil je prec
ked chcu decka,ktore maju menej nez 18 pit,nech si kupia flasu(je vela sposobov)vonku piju,ale nech nelozia do podnikov,lebo potom pride razia a maju z toho zle oni a tak ci tak aj podnik!ja ked som mala menej ako 18 urcite som mala daco v sebe,ale dnesna mladez na to len upozornuje,ze HALOOO NEMAM 18 A SOM OPITY JAK NIKTO!....razia je velmi dobra vec a podporujem t
ked som v bare mi razia vadia a to strašne lebo som vždy podozrivý ,vyzeram totiš nato a stretavam sa s naväčšimi drogovímy celebritami našho mesta ,ale uvedomujem si že je to spravne lebo mlady nemaju čo chlastať ,ludom na alkohole jebe, ja som prestal piť pretože som si uvedomil čo to robí s ludmi a čo to robí somnou, piatkové zábavy a vždy skončili neakou hadkou, bitkou alebo samotou
raziu som nikdy nezazila.. ale idu polcijati mi vzdy pride vtedy. ked viem ze nenafukam a mozem byt este vonku naco utekat?.
.ale jedno stale nechapem...
.. hovorite ze decka chodia ako my do krciem ( ako ja uprednostnujem stare dobre vonku.. priroda a nie cigaretovy smrad ze robim okolo seba cigaretovu bublinu navookol 3km.. )..
.. ale sak niektori z vas chodili v mojom veku davno na diskoteky,davno chlastali a davno fajcili..
Vzdy ked bola razia niekde v bare , tak som mal zatial stastie ze som akurat ten den nepil a co nas raz chytli na blici , sme ich nejako ukecali .... takze veget
razie aj napisy v baroch ze od 18rokov, su poriadna kokotina...jedine co tym ludia dosiahnete je ze deti budu chlastat este viac, lebo to bude nebezpecnejsie a bude ich to viac lakat, to dobre poznam... a policia riesi vacsinou len drogy, zo skusenosti viem ze cigarety a alkohol maju uz dost u riti....mozno ked je niekto neplnoleti a odpadne, ze sa prepije, alebo nieco rozbije tak potom to uz zacnu riesit...ale inak ani moc nie....ja som este ziadnu raziu nezazila a to pritom travim v krcmach a s ozratymi ludmi doost vela casu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ked som zacal chodit do podnikov a na disco, tiez som mal 14 a moji rovesnici tam chodili tiez. vsetci picuju, ze vsade chodia male deti, ale je to blbost. vekova kategoria ostava rovnaka, len my starneme
Jj...ved my aj hladaame, a vies, ze pajzlov sa vzdy najde ale tak to uz potom nie je to nase "oblubene" ..
Chavez : NO joo.. tebe sa povie..ty 18rocny ale aj my do 18stich by sme si radi niekde sadli, zabavili sa a tak (bez omamnych latok samozrejme )a stale je tych podnikov menej a menej.
Typek : jj..tak som sice rozmyslala aj ja, ue pridu o velku financu ciastku, ale tak lepsie ako by im hrozilo zatvorenie. Mozu zmyslat aj tak?
Comrad_sniper : noo.. to ano, nepatria, ale co narobime z neodnatelnou castou skutocnosti, ako napisal Ihatenicks " zakazane ovocie chuti najlepsie". Co je na tych podnikoch take svele? no az na to, ze tam nie som od rana do vecera, tak musim povedat, ze mam rada spolocnost, mam rada ked sa stretneme viacero ludi, zasmejeme sa, pokecame, zamastime ten vyssie spominany futbalek a tak no..
Peter_piper : No uplne normalne to nie je, ked najdes na mol ozratu 13astku, ktora vykrikuje " len nevolajte mojim rodicom prosiim!", avsak taka je realita, a ked sa obzries dookola je to "normalne", ved v dnesnej dobe je uplne normlane zhulit sa a travu dostat uz skoro vsade. Kedy to tak bolo v minulosti?
Nechcem teraz kritizovat mladez, lebo aj ja sm robila hluposti, rbim a urcite robit budem, len sa mi nepaci, ze nemozem vstupit do nejakeho podniku z dovodu celkom nevinneho :p
btw Kasko ty si fakt myslis, ze tie decka si ten alkohol objednavaju priamo v podnikoch??? Keby ano tak by nezostali na sracky.... Pekne partia sa dohodne v malej vecierke si kupi flasu vodky, vychlasce niekde mimo a nadrbani pridu do podniku. Aspon tak sme to robili my Dneska si objednam v podniku, lenze potom sa rano zobudim a niekolko kil je prec
.ale jedno stale nechapem...
.. hovorite ze decka chodia ako my do krciem ( ako ja uprednostnujem stare dobre vonku.. priroda a nie cigaretovy smrad ze robim okolo seba cigaretovu bublinu navookol 3km.. )..
.. ale sak niektori z vas chodili v mojom veku davno na diskoteky,davno chlastali a davno fajcili..
.. suhalsim petrom_piperom- vy starnete :.