Milá alkoholická mládež, dorast a aj tí vyrastení!
Poznáte nejaké alkoholické hry? Organizujem párty a keďže nemám záujem o nudnú oslavu, na oživenie sa snažím zistiť niečo, čo by nám mohlo spríjemniť pitie.
iba take kraviny ako kazdy v rade(v kruhu)musi vypit jeden glg,potom dva,tri...alebo prvy clovek-1 glg,druhy clovek-2 glgy a tak no neviem nie som v tom este moc zbehnuta moc toho nepoznam
Prva je osvedcene clovece, s tym ze ked dojdes do domceka tak supnes doseba poldeci
Potom je cesta do lesa a spat. Kupis si velke pivo a vela poldecakov absinthu. Odpijes poldeci z piva a dolejes absinthom. A tak to ide az nemas plny pohar absinthu potom kupis dalsie pivo, odpijes kusok z absinthu, dolejes pivom, a takto ides az po spodok pohara. Neviem, nemam vyskusane, ale vraj sa este z lesa nikto nevratil
Dalsia je "pokacaj les a zabi medveda". Kupis vela poldeci absinthu a jeden poldeci rumu. Rum das dostredu, oblozis ho absinthom a ides. Pokacas les (zelene absinthy) a zabijes medveda (hnedy rum). Easy as pie
No a posledna je "ruska ruleta". Zoberies kruhovy stol a mrte poldecakov vodky (idealna je vodka, kedze sme v rusku...), a ked hovorim mrte tak mrte. Rozdelis to na styri kopy (alebo podla toho aky mas velky stol a kolko ludi chcete hrat), a ludia chodia okolo stola. Kazdy ked pride ku svojej kopke poldecakov obrati jeden. A takto chodia dokola az kym nezacnu odpadavat. Ten kto ostane posledny stat tak ten vyhral. Poldecaky sa mozu priebezne doplnat.
Len upoznorujem ze nenesiem ziadnu zodpovednost za stav sutaziacich po hre.
@Jimmycrow Našťastie sa tak nestalo... ale (!) keby sa tak stalo, tak by som porušila jedno isté pravdilo a poslala ich niekam do pažite... Fórum má úplne jasný názov... Tak nech sa sem nedrbú... Kto chce piť, pije, kto nechce piť, nepije... Končím. Nadávanie v alkoholickom fóre za alkohol je skoro tak stupídne, ako odchytiť si devu na chodníku a začať jej nadávať za ružový sveter, lebo TY ružovú nenávidíš. dovi dopo
@Wheeler Dííííky! Aj keď do lesa poznám (Svedkovia liehovovi na fcbk)... Ale... udčite pôjdem do lesa zabiť medveďa... Hmm... tak možno by sa aj dali tieto dve hry spojiť... A ruská ruleta? Dosť brutus, ale ak bude veľa vodky... Ale asi skôr nie, lebo sa chceme trošku zahrať a nie ísť na výplach... Nie sme šialení Rusi... bez urážky!
Zamieša sa balík sedmových karát a ťahá sa po jednej za radom... Ťahá sa dovtedy, pokiaľ niekto nevytiahne prvého kráľa. Napíše sa hocijaký alkohol, ktorý je k dispozícii, na kúsok papiera a ťahá sa ďalej... Ten, čo si vytiahne druhého kráľa, napíše ďalší alkohol podľa ľubovôle. A temu, čo si vytiahne tretieho, sa zmiešaju tieto dva alkoholy a musí to vypiť!
Je to ako ruská ruleta... Nevieš, aká kombinácia vznikne... možno to bude fernet a víno... možno vodka a absinth... možno dvojitá hruška... nevieš, kedy padne na teba rad... možno si kombináciu sám napíšeš a aj vypiješ...
tkažéé ja mám tieto tak za prve alkošachy- m.a.s.h. šachy po vyhodení figúrky si vypiješ poldeci za pešiaka deci za ľahkú figúru a desi a pol za ťažku no po výhre musí súper vypiť celú šachovnicu teda poldeci za každú figúrku
ďalej je tu pivný tenis no na tne treba viac peňazí je to hra bohatých dvaja hráči si sadnú za stôl s pivom jeden odpije duruhý musí odpiť toľko isto alebo ivacej ináč má bod súper v prípade že jeden z hráčov pivo exne druhý musí tiež pretože sa jedná o eso hrá sa s veľkými pivami klasicky na sety a porazený platí
@Desiree henty traja krali su super! inak akokolvek znie ta cesta do lesa co som sem pisal hardcorovo, tak ta ruska ruleta je podla mna este vacsia rozbijacka
@Recan Ja a moji kamaráti sme slušná a inteligentná mládež, ktorá má svoju úroveň. Nám nejde len o nadrbanie. Tak to načo robiť párty? Prídeme, nadrbeme sa, ráno sa zobudíme a nebudeme vedieť, že nejaká párty bola? No tak to nie, nech to má grády. A navyše poznám decká, ktoré mi tam nebudú chcieť piť. Ale argument... POĎ SA ZAHRAŤ, NEBOJ SA, Z TOHO SA NEOPIJEŠ, na nich určite bude platiť...
@Desiree kua čo na tom nechápeš??? jedna, dva (tlesk), tri, štyri, päť (tlesk), šesť, sedem (tlesk), atď 27 (tlesk, tlesk, lebo tam bola dvojka aj sedmička).... a kto to pokazí pije...neboj pri stovku sa tak ľahko nedostanete...
@Tesfaye Čo na tom nechápem? Zrejme potrebujem obšírnejšie vysvetlenie, keď neviem, o akú hrú sa jedná a jednovetový neúplný popis mi nestačil... Ďakujem, že si sa unúval, už chápem a hra sa mi zapáčila.
hra sa to so sednovymi kartami a kto vytiahne prveho kona ten vyberie co sa pije, druhy povie kolko sa pije, treti si moze len omocit jazyk alebo to moze vypit cele a stvrty musi vypit do dna
paaani nepoznate kocky?,my sa takto byvime uz dlho.... ide o to ze hadzete dvomi kockami skryjete si ich pred spoluhracom a poviete cislo ktore vam vyslo (vzdy zacinate vyzsim cize ak padne 4 a 5 je to 54) je potom na superovy ci vam veri alebo nie.ak veri musi hodit vyzsie ak nie musite ukazat kocky ak hovorite pravdu pije on ak klamete pijete vy... ak hodite dve rovnake cisla napr.33 su to traja apaci a vizsi su len apaci cize 44,55,66 teda ak aj hodite 65 je to nizsie ako33..Apotom uz len zalezi na tom ako viete klamat...a este jedna zaujimavost ak niekoho nacapete ako pretaca kocky-teda chce podvadzat pije 3 tresne...
my sme si mysleli ze prehravat je fajn po par tresnych sme si to rozmysleli a teraz je to o tom kto z koho,kazdy chce najeat toho druheho.. je to saranda
My s kamosmi sme si vymysleli vlastnu hru, akysi typ ruskej rulety, potrebujes kocku a 6 poldeci alkoholu, v prvom kole sa naleje jeden poldeci, kto hodi jedna musi vypit, ak 1 nepadne cele kolo naleje sa dalsi poldeci, kto hodi dva musi oba vypit a tak dalej, ked uz je 6, prida sa dalsich 6 poldeci a znovu kto hodi jedna pije 1+6 plnych atd
Potrebujete- dve 1,5 metrove hadice, vino, malinovku (najlepsie neperliva), dva pohare, dva decove pohare
Postup- nasajete plnu hadicu vina, jeden koniec polozite do pohara s malinovkou, musite byt dvaja, odstartujete sutaz a kto vypije zmes ako posledny musi vypit este deci vodky
musim poopravit.. cesta do lesa je so zelenou (pepermintovy liquer - 3,30€) a nie s absinthom.. to by bola este rychlejsia smrt ako s tou zelenou a to je uzasne rychla smrt..
my hrame taku jednoduchu hovadinu ale je to sranda no :
kamarad ma na dotyk. mobili aplikaciu kocky (ale samozrejme si to mozete zahrat aj s realnymi kockami) : no tie kocky su tam 2 a kazdy tipne aky padne sucet na oboch kockach napr. tipnem 8 a padne 3 + 5 tak som uhadol a davam si pol deci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ale hrajte človeče a nejak do toho zakomponujte poldecáky..
alebo najrýchlejšia je tá, ako spomínala hore kolegyna, že si das 1glg a ostatní musia tiež tak... až sa postupne prepracujete k ožralosti jak sviňa
Prva je osvedcene clovece, s tym ze ked dojdes do domceka tak supnes doseba poldeci
Potom je cesta do lesa a spat. Kupis si velke pivo a vela poldecakov absinthu. Odpijes poldeci z piva a dolejes absinthom. A tak to ide az nemas plny pohar absinthu potom kupis dalsie pivo, odpijes kusok z absinthu, dolejes pivom, a takto ides az po spodok pohara. Neviem, nemam vyskusane, ale vraj sa este z lesa nikto nevratil
Dalsia je "pokacaj les a zabi medveda". Kupis vela poldeci absinthu a jeden poldeci rumu. Rum das dostredu, oblozis ho absinthom a ides. Pokacas les (zelene absinthy) a zabijes medveda (hnedy rum). Easy as pie
No a posledna je "ruska ruleta". Zoberies kruhovy stol a mrte poldecakov vodky (idealna je vodka, kedze sme v rusku...), a ked hovorim mrte tak mrte. Rozdelis to na styri kopy (alebo podla toho aky mas velky stol a kolko ludi chcete hrat), a ludia chodia okolo stola. Kazdy ked pride ku svojej kopke poldecakov obrati jeden. A takto chodia dokola az kym nezacnu odpadavat. Ten kto ostane posledny stat tak ten vyhral. Poldecaky sa mozu priebezne doplnat.
Len upoznorujem ze nenesiem ziadnu zodpovednost za stav sutaziacich po hre.
(Upozorňujem, že zatiaľ všetci skúsení alkoholici, ktorí sa na hru odhodlali, umreli počas úvodných titulkov.)
Keď už nebudú súperi veľmi vnímať, roztáčať tak aby nikdy neukazovalo na teba
Aby ste nepovedali, hodím niečo do pléna. Je to vylepšená verzia Človeče nezlob sa...
ČLOVEČE NAJEB SA (ale fakt naozaj...
Hrá sa to ako klasické človeče... Akurát s malou výnimkou...
Keď hodíš jednotku, piješ poldecák.
Keď hodíš šestku, piješ poldecák.
Keď niekoho vyhodíš, obaja pijete poldecák.
Keď sa dostaneš do domčeka, piješ dva poldecáky.
Ja osobne si myslím, že to stačí hrať s dvoma panáčikmi, ani nepotrebuješ štyroch... Aj tak budete všetci najebaní...
Btw, v prípade záujmu sa ohláste, viem ich tých hier oveľa viac...
Traja králi
Zamieša sa balík sedmových karát a ťahá sa po jednej za radom... Ťahá sa dovtedy, pokiaľ niekto nevytiahne prvého kráľa. Napíše sa hocijaký alkohol, ktorý je k dispozícii, na kúsok papiera a ťahá sa ďalej... Ten, čo si vytiahne druhého kráľa, napíše ďalší alkohol podľa ľubovôle. A temu, čo si vytiahne tretieho, sa zmiešaju tieto dva alkoholy a musí to vypiť!
Je to ako ruská ruleta... Nevieš, aká kombinácia vznikne... možno to bude fernet a víno... možno vodka a absinth... možno dvojitá hruška... nevieš, kedy padne na teba rad... možno si kombináciu sám napíšeš a aj vypiješ...
Neodporúčam hrať príliš veľa kôl...
To je skôr na žalúdok a nie na pitie
ďalej je tu pivný tenis no na tne treba viac peňazí je to hra bohatých dvaja hráči si sadnú za stôl s pivom jeden odpije duruhý musí odpiť toľko isto alebo ivacej ináč má bod súper v prípade že jeden z hráčov pivo exne druhý musí tiež pretože sa jedná o eso hrá sa s veľkými pivami klasicky na sety a porazený platí
@Desiree henty traja krali su super! inak akokolvek znie ta cesta do lesa co som sem pisal hardcorovo, tak ta ruska ruleta je podla mna este vacsia rozbijacka
hra sa to so sednovymi kartami a kto vytiahne prveho kona ten vyberie co sa pije, druhy povie kolko sa pije, treti si moze len omocit jazyk alebo to moze vypit cele a stvrty musi vypit do dna
ODPORUCAM
my sme si mysleli ze prehravat je fajn po par tresnych sme si to rozmysleli a teraz je to o tom kto z koho,kazdy chce najeat toho druheho.. je to saranda
Potrebujete- dve 1,5 metrove hadice, vino, malinovku (najlepsie neperliva), dva pohare, dva decove pohare
Postup- nasajete plnu hadicu vina, jeden koniec polozite do pohara s malinovkou, musite byt dvaja, odstartujete sutaz a kto vypije zmes ako posledny musi vypit este deci vodky
Zarucena zabava
kamarad ma na dotyk. mobili aplikaciu kocky (ale samozrejme si to mozete zahrat aj s realnymi kockami) : no tie kocky su tam 2 a kazdy tipne aky padne sucet na oboch kockach napr. tipnem 8 a padne 3 + 5 tak som uhadol a davam si pol deci
vytlač a hraj...
ak neviete anglicky
» www.memecomics.cz/search?kw=meme%...
alebo
» www.google.sk/imgres?um=1&hl=...